HC Stadion Vrchlabí – Shrnutí víkendových zápasů mládeže - 4. týden
Žáci

Shrnutí víkendových zápasů mládeže - 4. týden

31.01.2010
Jan Pečeňák

I uplynulý víkend pokračovaly soutěže mládežnických týmů. Většina celků se radovala z vítězství, pouze hráči 2. tříd poprvé v sezóně okusili hořkost porážky. Mužstva mladšího dorostu a žáků 5. - 8. měla volno.

Junioři HC Krkonoše přivítali v předposledním kole základní části na svém ledě mužstvo Jaroměře. Utkání bylo poměrně vyrovnané a definitivní rozhodnutí přinesla až závěrečná třetina, kdy na konečných 5:2 vstřelili branku domácí hokejisté až při power play soupeře. Podrobnosti o zápase naleznete zde.

Starší dorostenci odehráli také předposlední kolo své soutěže a stejně jako junioři, i oni zvítězili. Tři body získali na ledě čtvrtého týmu tabulky Lomnice nad Popelkou po výhře 8:4. V zápase se dostali do jednobrankového vedení domácí, ale naši dorostenci dokázali osmi góly v řadě stav utkání otočit. Zbytek utkání si pak hráči Krkonoš pohlídali. Statistiky ze zápasu naleznete zde.

Mladší dorostenci a hráči 5. – 8. tříd měli volno.

Hokejisté 4. tříd měli o víkendu napilno. V sobotu nejprve porazili v dohrávaném utkání Hronov a v neděli přivítali na domácím kluzišti celek Hradce Králové. Už od úvodních minut nebylo o vítězi pochyb a Krkonoše celkově vyhráli 13:0, když se čtyřmi góly a jednou asistencí předvedl útočník Kynčl.

I tým Dravců pokračuje na vítězné vlně, když naposledy poznal chuť porážky 1. listopadu. O tomto víkendu přivítali hráči 3. tříd také Hradec Králové. Zápas proti hradeckým Lvům skončil výhrou našich hráčů 15:3 a utkání proti Tygrům 9:0. Střelecky se dařilo Radku Šírovi, který si dohromady připsal sedm přesných zásahů.

První dvě porážky si na turnaji v minihokeji připsali hokejisté 2. třídy. Tentokrát jim byly za soupeře týmy Dvora Králové a Třebechovic. S Dvorem Králové byl po dvou třetinách stav nerozhodný, ale Dvorští v posledním dějství rozhodli o svém vítězství. Zápas s Třebechovicemi měl jednoznačnější průběh a prakticky již po první třetině bylo o osudu zápasu rozhodnuto.