HC Stadion Vrchlabí – Zakletá koncovka
Ohlasy k zápasu

Zakletá koncovka

24.01.2010
Jana Poskerová

Ani ve čtvrtém zápase s hanáckým protivníkem neslaví Vrchlabí vítězství. Cenné body si domů odváží Olomouc. Domácím hráčům se sice podařilo dostat soupeře pod tlak, ale nedařilo se jim v koncovce. Brankář Žigárdy tak lovil puk z branky pouze jednou. Hosté potrestali chyby domácích hráčů a odvážejí si z Vrchlabí další tři body.

Ze střídačky sledoval pozorně hru brankář Radovan Biegl: "Řekl bych to velmi stručně. Místo abychom vedli 3:0, tak jsme 3:0 prohráli," k tomu ještě dodává, "chybělo trochu štěstí, víc důrazu, to bylo to podstatné v zápase."

V dalším hodnocení se Radovan v podstatě shoduje s hodnocením trenéra Řeháčka:"Co se týká inkasovaných gólů, tak Olomouc prostě dokázala využít první tři chyby, které jsme v zápase udělali. Je vidět, že jejich celek je v absolutní herní pohodě. My se v koncovce strašně trápíme."

Co napsat na závěr? Ve středu čeká Vrchlabí silný soupeř v Ústí. Poslední zápas proti Lvům byl na velmi vysoké úrovni a HC Vrchlabí vyhrálo. Necháme se překvapit, zda se jim podaří smolnou koncovku zlomit na ústeckém ledě.