HC Stadion Vrchlabí – Shrnutí víkendových zápasů mládeže - 50. týden
Žáci

Shrnutí víkendových zápasů mládeže - 50. týden

15.12.2009
Daniel Havelka

V dalším pokračování kolotoče zápasů se v dobrém světle předvedli naši nejmladší hráči. Naopak žákovské třídy nestačili na své soupeře z Hradce Králové. Mladší dorostenci získali v nabitém programu dvě výhry a připsali si jednu prohru. Starší dorostenci a junioři berou tři body za totožné vítězství v poměru 4:1.

Naši nejmladší hokejisté odehráli v sobotu tradičně dvě utkání a v obou případech byli úspěšní. Nejprve porazili mužstvo z Trutnova jasně 5:0. Hattrick si připsal Nezbeda. Ve druhém zápase to byl doslova koncert, protože naši hráči zcela deklasovali soupeře z Nové Paky / Jičína 21:1. Nejlepším střelcem byl opět Nezbeda, který přispěl sedmi góly!, o dva méně vstřelil Haas.

O den déle si také třeťáci odehráli svůj dvojzápas. A také oni byli v Třebechovicích 100% úspěšní. V prvním utkání si pohráli Kůzlaty 0:12, hattrick zaznamenal Lukeš a Matloch. Ve druhém zápase dostali naši borci sice od Vlčat dva góly, ale celkové skóre 2:12 pro naše hochy mluví za vše. V tomto utkání exceloval Šír, který vstřelil 7 branek! Hattrickem ho doplnil Kunert.

Pátá až osmá třída měla před sebou utkání s Hradcem Králové. Na svém ledě se představili mladší kategorie. Hráči pátých tříd podlehli svému soupeři 2:4, šesťáci vybojovali remízu 4:4. Vůbec se nedařilo sedmákům ani osmákům, kteří podlehli v Hradci 14:5, resp. 6:2.

Velice nadupaný program má liga mladšího dorostu - v jednom týdnu odehrají hráči čtyři zápasy! Naše mužstvo nejprve přivítalo na svém ledě v neděli Nymburk, kterému podlehlo 1:3. Domácí šli sice zásluhou Krska do vedení, ale hosté ještě v první třetině skóre otočili a své vítězství si pohlídali. Ve středu bylo na programu okresní derby. V něm byl úspěšnější náš celek a za výhru 3:5 jsme brali tři body. Hattrick vstřelil Kozák. O den později se naši dorostenci vydali do Liberce, kde s místním „béčkem“ vyhráli 5:7. Další zápas čeká naše hráče tuto neděli doma s Táborem. To bude poslední zápas základní části.

Také starší dorostenci jeli v pátek do Hradce Králové. Naopak od žákovských tříd ale byli mnohem úspěšnější. S rezervním týmem dokázali zvítězil jasně 1:4. Stínem utkání bylo zranění Romana Krause, pro kterého díky zlomené klíční kosti patrně skončila sezóna.

Junioři přivítali v pátek na svém ledě Jičín a zápas vyhráli taktéž 4:1 (viz. samostatný článek).