HC Stadion Vrchlabí – Okoření Vrchlabí konec roku výhrou?
Preview k zápasu

Okoření Vrchlabí konec roku výhrou?

20.12.2011
Raina Jarošová

V 17. a zároveň posledním kole letošního roku se proti sobě postaví HC Stadion Vrchlabí a Bruslařský klub Nová Paka. V prvním vzájemném zápase KLM vyhrál Stadion poměrem 5:3. Oba týmy se setkaly také v Metuje Cupu, který Vrchlabí vyhrálo, naopak Nové Pace se turnaj vůbec nepovedl a skončila na posledním místě.

Bruslařskému klubu se v letošní sezoně nedaří a zatím okupuje 10. místo v tabulce s celkovým počtem 12 bodů. Na kontě mají novopačtí pouze tři výhry, ve druhém kolem porazili HC Opočno vysoko 8:1, hned v dalším si poradili venku se Dvorem Králové a v odvetném zápase zvítězili na ledě Opočna. Nová Paka se tedy ve středu pokusí získat cenné tři body a posunout se výše v tabulce.

Stadion v posledním kole vyzrál na tým Hronova a odvážel si výhru 2:4. Předtím si ale pohrál s Náchodem a na domácím ledě získal tři body, když náchodský tým porazil vysoko 11:2. O všem rozhodla třetí třetina, ve které Vrchlabí rozstřílelo Náchod poměrem 8:1. Celkově mají vrchlabští na kontě jen tři prohry, a tak se pohybují na druhém místě tabulky s 38 body.

Středeční utkání se odehraje od 18:00 na ZS ve Vrchlabí. Přijďte si zafandit a příjemně se odreagovat na poslední zápas roku 2011!