HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí zajíždí do Nového Města
Preview k zápasu

Vrchlabí zajíždí do Nového Města

09.12.2011
Jan Bažant

Veledůležitý zápas čeká naše hokejisty na ledě Nového Města nad Metují. Náš nedělní soupeř je na prvním místě v tabulce s 36 body, Vrchlabí je na druhém místě se ziskem 32 bodů.

Ve středečním domácím utkání přivítal náš tým na domácím ledě poslední tým krajské soutěže, TJ Sokol Semechenice. Jen opravdu málokdo mohl čekat že by si hosté v tomto utkání mohli připsat nějaký bodový zisk. Týmu Semechenic se v této sezóně vůbec nedaří a schytavájí jednu porážku za druhou. Ostatně, pouhé 2 body v tabulce a celkové skóre vstřelených a inkasovaných branek 23:96 hovoří za vše. Přesto se Semechenicím dařilo poměrně dlouhou dobu udržet nerozhodný stav a to především díky brankáři hostí Vackovi, který svými zákroky dlouho držel hosty nad vodou. Poprvé se tak domácí publikum mohlo radovat z branky až v 20 minutě první třetiny. Další průběh zápasu už byl jednoznačný, přestože Stadion nehrál v optimální formě, podařilo se mu vsítít další branky a utkání v pohodě dohrát. Skóre se nakonec zastavilo na 5:1 , Sokolu se tedy podařilo dát alespoň čestný gól a zkazit tak domácímu brankáři statistiku.

Soupěř jel k podstatně težšímu zápasu do Jaroměře. Tým Jaroměře působí na 4 místě tabulky s 27 body, stejně jako třetí Náchod. Rozdíl ve skóre ale překvapivě takový nebyl, Novému Městu se zápas podařil na výbornou a vyhrál na hřišti soupeře 4:1. Náš soupeř má tedy stále 4 bodový náskok před naším týmem.

Zápas začíná na ZS v Novém Městě v 17 hodin.