HC Stadion Vrchlabí – Podaří se Vrchlabí zvítězit na novém stadionu v Jičíně?
Preview k zápasu

Podaří se Vrchlabí zvítězit na novém stadionu v Jičíně?

01.12.2011
Raina Jarošová

Vrchlabští hráči v neděli zajíždějí do Jičína, kde se odehraje 12. kolo KLM. Oba týmy se proti sobě postaví po 11 kolech. Setkali se již v prvním, kdy Vrchlabí vyhrálo po 60 minutové bitvě 6:5.

Hráči Jičína se v tabulce pohybují na sedmém místě s 16 body. Během první poloviny základní časti se jim střídavě dařilo i nedařilo. Na kontě mají pět proher - nestačili na tým Vrchlabí, Nové Město n. Metují, Náchod, Hronov a na Třebechovice, a šest vítězných duelů, z nichž dva došly až do prodloužení. Na domácím ledě HC Jičín v neděli porazil HC Jaroměř poměrem 6:2.

HC Stadionu Vrchlabí stále chybí 3 body na první příčku v tabulce. Nevydařily se mu pouze dva zápasy, s Náchodem prohrál 4:3 a následně doma nestačil na Hronov, který porazil tým z Vrchlabí 6:3. K dnešnímu dni mají vrchlabští na kontě šest výher za sebou, v posledním kole zvítězili nad Novým Bydžovem 7:4.

Nedělní zápas se odehraje na nově otevřeném krytém zimním stadionu v Jičíně od 17:00. Přijeďte podpořit vrchlabský tým a vyzkoušet, kolik toho nový stadion vydrží!