HC Stadion Vrchlabí – Do Vrchlabí přijede Nový Bydžov
Preview k zápasu

Do Vrchlabí přijede Nový Bydžov

25.11.2011
Jan Bažant

Už 11. kolo Krajské ligy bude hráno v neděli 27.11. Vrchlabí v něm na domácím ledě přivítá tým Hc Stadion Nový Bydžov.

Vrchlabí se v poslední době velmi daří, neprohrálo už pět zápasů v řadě a díky tomu se vyhouplo na průběžné druhé místo tabulky.Vynikající formu chytil zejména Zdeněk Biegl, který dokazuje proč byl loni vyhlášen nejlepším brankářem Krajské soutěže.Týmu také prospěl návrat zkušeného Matějíčka, který působil ve Vrchlabí v časech 1.ligy. V posledním zápase zajížděl náš tým do Jaroměře, kde vyhrál jednoznačně 4:1.

Přesně opačná nálada než ve Vrchlabí vládne v týmu našeho nedělního soupeře. Tým nevyhrál už pět kol, naposledy zvítězil kontumačně v zápase se Semechenicemi. Od té doby schytává jednu porážku za druhou. První prohra přišla v souboji s Novým Městem 2:4. Následoval debakl na ledě Třebechovic 11:3, další špatný výkon doma s Náchodem a rovněž vysoká prohra, tentokrát 0:9, poté s Jaroměří 2:6 a v posledním utkání na domácím ledě další debakl, tentokrát od Hronova 0:10. Celkově tým doplácí na hrubé individuální chyby, po kterých nechává soupeře snadno skórovat a následně nemá sílu na zvrat.

Doufejme, že Vrchlabí se podaří natáhnout vítěznou šňůru a ukončit první polovinu základní části výhrou před domácím publikem. Zápas se hraje na ZS ve Vrchlabí od 17 hodin.