HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí doma přivítá HC Opočno
Preview k zápasu

Vrchlabí doma přivítá HC Opočno

07.11.2011
Raina Jarošová

Již ve středu se střetnou na ledě Vrchlabí hráči předposledního týmu tabulky HC Opočno a domácího HC Stadionu. Oba týmy se letos setkají na ledě poprvé.

Týmu Opočna se v letošní sezóně nedaří, na kontě mají pouze jeden bod z prvního kola, který vybojovali v zápasu s HC Wikovem Hronov až v samostatných nájezdech. Nyní se tedy nachází na 11. místě před posledním Sokolem Semechnice, který je bez bodu.

Vrchlabští hráči vyhráli nedělní utkání v Nové Pace 5:3 a získalo tak cenné tři body. Předchozí domácí zápas se HC Stadionu vůbec nevydařil a Hronov ho porazil 6:3. Po čtyřech výhrách a dvou prohrách v Náchodě a na domácím ledě je HC Stadion Vrchlabí na šestém místě a má shodný počet bodů s HC Náchodem.

Utkání začíná v 18 hodin na zimním stadionu ve Vrchlabí.

Sestavy z minulých zápasů:

HC Stadion Vrchlabí: Biegl, Effemberk, Hlaváč, Mádle, Marek, Kovář, Šrámek, Houda, Zázvorka, Svoboda, Filip, Oppelt, Rathouský, Bušek, Žďára, Mašek

HC Opočno: Blasko, Čtvrtečka, Felcman, Franc, Jedlička, Mlateček, Petr K., Rail, Slezák, Šitina, Škrabal, Vedral, Žid Kamil, Žid Lukáš, Židík, Šverák, Zajíček