HC Stadion Vrchlabí – Mládež 3.2. - 6.2.
Žáci

Mládež 3.2. - 6.2.

13.02.2011
Barbora Bjelková

První únorový mládežnický víkend dopadl všelijak. Naši nejmenší si vedli výborně a přivezli si zasloužené 3 body. Body také ustáli čtvrťáci, sedmáci a junioři. Třetí třída (Vlčata) měla dramatický zápas až do úplného konce a obhájila skóre 7:7, naopak Vlci si nepřivezli ani jeden bod a podlehli soupeřům stejně jako 6. a 8. třída.

Stadión Nový Bydžov - HC Krkonoše 5:8 ( 2:4, 2:2, 1:2 )

Rozhodčí: Maštalíř – Starý, Rozsypal

Vyloučení: 9 – 2 + domácí 5 + OK

Diváci: 75

Sestava domácích: Mikeš /Pařenica/ - Doskočil, Menyhárt, Roischel, Ďurďa, Lechmann, Kvasnička, Kokošín, Korel, Novák, Udržal, Pilc, Kolman, Korel

Hosté: Jeschke /Abrahám/ – Rathouský,Špetla Gabriel D.Havel, Pavelka, Fuks Hrdlička, Řehák, Perutek, Srnský J. Vácha, Luňák, Srnský M., Suchánek, Brandejs, Fleischer

Dne 3.2.2011 sehrál celek HC Krkonoše – junioři zápas proti celku Stadión Nový Bydžov na hostujícím hřišti. K druhému utkání play off nastoupili borci HC Krkonoše na ledě v Novém Bydžově a vstup do zápasu se jim nepovedl, protože v 11. minutě prohrávali již 0:2. Přes špatný vstup do utkání se však podařilo skóre vyrovnat na 2:2, ale předvedená hra byla téměř tragická. Až v závěru první třetiny nastal obrat a do kabin se odcházelo za stavu 2:4. I druhá třetina byla ve znamení hokeje nevalné úrovně, kdy jsme se přizpůsobili chaotické hře domácího celku. Pouze v poslední třetině předvedli hostující hráči několik dobrých kombinačních akcí, které nakonec stanovily konečný výsledek 5:8. V tomto utkání oba naši brankáři obdrželi několik velmi laciných branek a nebyli oporami v tomto utkání, jak tomu bylo v předešlých zápasech. Nelze však svalovat vinu pouze na brankáře, protože ostatní hráči v poli jim situaci vůbec neulehčili a svým nezodpovědným výkonem přispěli k divoké přestřelce. Pokud se z tohoto zápasu naši borci nepoučí, bude asi velmi složité přehrát dalšího již semifinálové soupeře z Nového Města. Cílová meta pokusit se o kvalifikaci do ligy by se tímto projevem hry velmi vzdálila.


HC Krkonoše - TJ SC Kolín 2:1 ( 1:0,0:1,1:0 )

Střelec: 20. Mach (Chrtek), 49. Vitoušek (Pažourek, Chrtek)

Sestava domácích: Groh – Kynčl, Moník J., Špetla, Jeřábek, Blažej – Chrtek, Moník F., Pažourek – Rychlovský, Vitoušek, Mach – Křížek, Černý

Dne 5.2.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 7.třída zápas proti celku TJ SC Kolín na domácí půdě. Sedmáky trápí zakončení. Neschopnost dostat puk do branky vedla k těsnému výsledku.


SC Kolín - HC Krkonoše 2:1 ( 0:0,1:1,1:0 )

Střelec: Valášek (Krsek)

Sestava domácích: Lukáš – Dotter, Drobný, Zeleznyak, Grauer, Hrachovec, Jelínek, Křížek, Malaniak, Růžička, Rytíř, Štastný, Zelený, Fridrych, Chlumský, Flidr

Hosté: Sobotka – Petera, Cerman, Tříska, Pružinec – Henych, Rodr, Hospodka, Valášek, Erben, Krsek, Novotný

Dne 5.2.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 6.třída zápas proti celku SC Kolín na hostujícím hřišti.


HC Krkonoše - HC VCES Hradec Králové 6:1 ( 0:0, 4:0, 2:1 )

Střelec: Kunert (Lukeš), Soukup (Teuber), Kahl (Kunert), Jirásek (Kahl), 2x Šleicher (Patrák, TS) - Robouský

Sestava domácích: Pluháček, Moravec, Kahl, Husár, Lukeš, Minařík, Teuber, Jirásek, Kunert, Bartsch, Lanta, Patrák, Soukup, Šleicher

Hosté: Kušnír, Krejčí, Brejcha, Doležal, Naar, Jarkovský, Draslar, Saidl, Řehák, Masina, Lebeda, Heger, Horák, Robouský, Kroupa, Jaroš

Dne 5.2.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 4.třída zápas proti celku HC VCES Hradec Králové na domácí půdě. Naše mužstvo pokračovalo ve výborném výkonu z minulého víkendu a porazilo zatím vedoucí celek soutěže rozdílem třídy.


HC Krkonoše - TJ SC KOLÍN 2:7 ( 1:3,0:3,1:1 )

Střelec: 3. Tatar (Virág), 43. Exner (Tatar)

Sestava domácích: Kubín – Chleborád, Mikšík, Jiřička, Mikulík - Věříš, Lamač, Patzelt, Virág, Tatar, Exner, Chlouda

Hosté: Martínek – Miler, Málek, Krch, Pokorný – Jelínek, Mašlonka, Kozák, Hájek, Borovský, Hyšpler, Čureja, Brynych

Dne 5.2.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 8.třída zápas proti celku TJ SC KOLÍN na domácí půdě. Zápas se nám vůbec nevyvedl, nevycházelo nám vůbec nic, i to hokejové štěstí se k nám otočilo zády.


HC Krkonoše - HC Dvůr-Náchod 12:4 ( 3:0, 5:1, 4:3 )

Střelec: Haas 6x, Stříbrný 3x, Cerman, Grof, Bílek

Sestava domácích: Janků - Jirků, Cerman, Fiala, Kolda, Perička, Bílek, Horák, Grof, Haas, Stříbrný, Koldovský

Dne 5.2.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 2.třída zápas proti celku HC Dvůr-Náchod na domácí půdě. Domácí dostali zápas pod kontrolu od samého začátku a potom již jenom zvyšovali náskok.


HC Krkonoše - Nová Paka - Jičín 15:0 ( 5:0, 7:0, 3:0 )

Střelec:Bílek 4x, Jirků 3x, Haas 3x, Stříbrný 2x, Perička, Fiala, Grof

Sestava domácích: Janků - Jirků, Cerman, Fiala, Kolda, Perička, Bílek, Horák, Grof, Haas, Stříbrný, Koldovský

Dne 5.2.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 2.třída zápas proti celku Nová Paka - Jičín na domácí půdě. Jednoznačná převaha domácích, většina utkání se odehrála na půlce hostí, o čemž svědčí konečný výsledek i šest zákroků domácího brankáře za celý zápas.


HC Krkonoše - Opočno 5:3 ( 2:2, 2:0, 1:1 )

Střelec: Jirků 2x, Perička, Stříbrný, Koldovský

Sestava domácích: Janků - Jirků, Cerman, Fiala, Kolda, Perička, Bílek, Horák, Grof, Haas, Stříbrný, Koldovský

Dne 5.2.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 2.třída zápas proti celku Opočno na domácí půdě. O vítězství domácích rozhodla druhá třetina, kterou vyhráli 2:0. Celkovým vítězstvím vrátili hostům porážku z minulého kola.


HC Krkonoše - SK Třebechovice 7:7 ( 3:1, 2:4, 2:2 )

Střelec: Šlaicher 3x, Haas 2x, Stříbrná, Štembera

Sestava domácích: Perička T. - Haas, Šlaicher, Jirků, Stříbrná, Štembera, Cerman

Dne 6.2.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 3.třída (Vlci) zápas proti celku SK Třebechovice na domácí půdě. Velmi napínavý a pohledný zápas, ve kterém se střídavě ujímali vedení jak domácí, tak hosté. Zasloužená remíza .


HC Krkonoše - SK Třebechovice 1:11 ( 0:3, 1:3, 0:5 )

Střelec: Bílek

Sestava domácích: Janků - Bílek, Horák, Grof, Fiala, Koldovský, Kolda, Perička

Dne 6.2.2011 sehrál celek HC Krkonoše – 3.třída (Vlčata) zápas proti celku SK Třebechovice na domácí půdě. Marodkou oslabení domácí se téměř nedostali k soupeřově brance a jejich případné střely hravě zlikvidoval hostující brankář. Jediný gól vstřelili domácí ve druhé třetině ze samostatného nájezdu. Není co dodat.