HC Stadion Vrchlabí – Na předkolo do Berouna
A Team

Na předkolo do Berouna

08.02.2011
Jana Poskerová

Beroun, Beroun. V minulém roce to bylo právě Vrchlabí, které 15 vteřin před koncem zmařilo šanci Medvědů na postup do předkola play-off. A v letošní sezóně klub, na který Vrchlabí neumělo hrát. První dvě kola předkola se odehrají na berounském ledě a pokračování v sobotu a v neděli v DD Elektromont aréně. Všechny zápasy začínají v 18,00 hodin.

Letošní vzájemné zápasy dopadly vždy lépe pro Beroun. První utkání na vrchlabském ledě protáhli hokejisté do prodloužení. A v početní výhodě domácích si neporozumněli Kubeš s Tvrdkem a puk doplachtil do prázdné vrchlabské brány.

Odveta v Berouně se také nepovedla, po první třetině prohrávali Horalé 3:0. Sice se jim výsledek povedlo upravit, ale tři body si opět připsali berounští.

Sestavy z přechozích zápasů
HC Berounští Medvědi: F. Novotný - Hertl, Zacpálek, J. Jelínek, J. Látal, Jebavý, Višňák, Veselý - Vlček, Kupec, Švagrovský - J. Novotný, Knotek, Rudovský - Pavel, Besser, Polák - T. Doležal, Pacovský, Tůma - Kniazev

HC Vrchlabí: Ševčík - Poskočil, Čížek, Zukal, Drábek V., Hanzl, Matějíček, Andres - Loskot, Hubáček, Bláha - Látal, Filip, Zadina - Rusnák, Kousal, Radil - Drábek J., Zíma, Urban