HC Stadion Vrchlabí – Do Elektromont arény přijíždí Tábor
Preview k zápasu

Do Elektromont arény přijíždí Tábor

01.02.2011
Radek Havel, Jan Bažant

Jen tři zápasy zbývají vrchlabským hokejistům do konce druhé části soutěže. Do Krkonoš míří mužstvo Tábora, které se v tabulce B nachází na 5. místě a na Vrchlabí ztrácí pět bodů. Hokejisté z Krkonoš se společně s Třebíčí dělí o 1. pozici. Podaří se Vrchlabí zopakovat poslední domácí utkání proti tomuto soupeři a zůstanou tři body v Krkonoších? Přijďte povzbudit vrchlabské hráče ve středu od 18 hodin.

První vzájemný zápas těchto dvou týmu byl plný zvratů, o prodloužení rozhodl v poslední minutě táborský Šperger, když využil power play. V prodloužení pak zůstali táborští lepšími a Mrkvička rozhodl o konečném výsledku utkání 2:1.

Na domácím ledě se však vrchlabáci nedali překvapit a zásluhou Bláhy, Čížka a obou Drábků a především díky výkonu Koutského zůstaly tři body ve Vrchlabí. Výsledek utkání byl 4:0 a stav série se vyrovnal.

Ve třetím utkání připravili vrchlabáci svým fanouškům infarktové situace. V Táboře se dostali do vedení 3:0, ale nakonec o výsledku utkání rozhodovaly až samostatné nájezdy. Vrchlabští byli nakonec úspěšnější.

V minulém kole hráči HC Vrchlabí v samostatných nájezdech porazili Benátky a protihráč z Tábora na tom byl stejně v Litoměřicích.

Sestavy z posledních zápasů
HC Kohouti Tábor: Čech - Kanov, Lukáč, Petráček, Hartmann, Zíb, Hastrman - Voříšek, Šperger, Kocar - Krätzer, Padělek, Mrkvička - Török, Matušík, Štrba (Kolomý, Vild)

HC Vrchlabí: Koutský - V. Drábek, Matějíček, Duben, Pácal, Čížek, Hanzl, Poživil, Bauer - Hubáček, Loskot, Látal, Rusnák, Vrtek, Beck, J. Drábek, Zadina, Zíma, Filip, Andres