HC Stadion Vrchlabí – Znovu do Kadaně
Preview k zápasu

Znovu do Kadaně

20.01.2011
Jana Poskerová

Sobotní utkání slibuje zajímavý zápas. Oba celky, domácí SK Kadaň a hostující HC Vrchlabí se budou rvát o body. Oběma mužstvům jde totiž o deváté místo v tabulce a momentálně je mezi nimi pouze jednobodový rozdíl. Vzhledem k tomu, že už spolu tři utkání sehráli, měli by vědět, co od sebe čekat. Ze základní části je stav série vyrovnaný 1:1, poslední prosincové utkání dopadlo daléko lépe pro Kadaň.

Kadaň byla na konci roku jasně lepším hráčem, Vrchlabí se podařilo dát pouze čestný gól a kosmeticky upravit výsledek na 4:1.

Ve středečních utkáních nebylo ani jedno mužstvo úspěšné, Kadaň podlehla Litoměřicím a Vrchlabí nedokázalo zvítězit v Písku.

Sestavy z posledního utkání:
SK Kadaň: Sáblík (Kaššák) - Trefný, Schmidt, Brňák, Zmeškal, Mazanec, Révay, Hlubuček - Seman, Sikora, Boušek - Eiselt, Mikšovic, Davídek - Ton, Charousek, Balázs - Hafenrichter, Fiala, Stoklasa.

HC Vrchlabí: Koutský (Ševčík) - Poživil, Duben, Pácal, V. Drábek, Čížek, Matějíček, Hanzl, Zukal - Loskot, Hubáček, Beck - Látal, Filip, Urban - Bezouška, Vrtek, J. Drábek - Andres, Bláha, Tvrdek.

Zapás v Kadani začíná v 17,00 hodin.