HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí přivítá rivaly z Hradce Králové
Preview k zápasu

Vrchlabí přivítá rivaly z Hradce Králové

09.10.2007
Jakub Gabriel

Ve středu tradičně od 18:00hod. sehrají naši hokejisté další utkání v Elektromont aréně. V 11. kole jim bude soupeřem známý celek, vítěz základní části loňské sezóny, tým HC VCES Hradec Králové. Minulý ligový zápas mezi těmito týmy dopadl 3:1 ve prospěch Vrchlabských hokejistů.

Poslední utkání HC VCES mělo určitou podobnost s naším minulým utkání. Zatímco Vrchlabí v Mostě na nájezdy uspělo, Hradec podlehl týmu z Kadaně, po samostatných nájezdech prohrál 3:4.

Hradečtí jsou zatím na 5. místě naší, západní skupiny. Mají ale ovšem zápas k dobru s Mladou Boleslaví. Doma hráli čtyři utkání, z nichž podlehli Rebelům smolně 2:3, poté právě vrchlabským hokejistům 1:3. V dalším domácím utkání si poradili s papírově silnějším Chomutovem 4:1 a pak prohráli na nájezdy 3:4 s Kadaní. Venku HC VCES odehráli zápasů celkem pět, podlehli Kadani a Mladé Boleslavi stejným výsledkem 0:3. Zvítězili celkem třikrát vždy o jednu branku, a to s Berounem 2:1, Mostem 5:4 a Havl. Brodem 2:1.

To Vrchlabští jsou na tom trochu lépe, drží se na 3. příčce. Před nimi jsou celky z Chomutova a Boleslavi. Podle slov Vladimíra Jeřábka týmy, které prostě porážet nebudeme. Z 10 zápasů Vrchlabí vyhrálo šestkrát a čtyřikrát odcházelo jako poražené.

DD Elektromont Aréna
10.10. 18:00
HC Vrchlabí 11. kolo HC VCES Hradec Králové
3. místo 18 bodů Umístění 5. místo 13 bodů
5 - 1 - 0 - 1 - 3 Celková bilance 4 - 0 - 0 - 1 - 4
Rok Pajič ( 7 g. + 5 as.) Nejproduktivnější hráč Petr Domin ( 6 g. + 3 as. )
Rok Pajič ( 7 g.) Nejlepší střelec Petr Domin ( 6 g.)
Rok Pajič
Kamil Tvrdek
Daniel Brynecký
Ladislav Gengel
Aleš Vála
(všichni 5 as.)
Nejvíce asistencí Jiří Kadlec ( 6 as.)
Kamil Tvrdek (+7) Nejlepší hráč v +/- Petr Domin (+6)
Ctibor Jech (-3) Nejhorší hráč v +/- Milan Karlíček
Aleš Pazdera
(oba -4)
Pavel Falta (93,19%) Úspěšnost gólmanů Vladislav Koutský (93,30%)
Alexandr Hylák (90,32%)
Tomáš Dušek (88,00%)
Pavel Falta 0 Čistá konta Vladislav Koutský 0
Alexandr Hylák 0
Tomáš Dušek 0

V posledních zápasech byly sestavy obou týmů takovéto:

Vrchlabí:Falta - Rýgl, Vála, Holub, Chaloupka, Vyskočil, Hrach, Matějíček, Bendík - Tvrdek, Pajič, Brynecký, Kříž, Horčička, Plodek, Gengel, Dušek, Jech, Nakládal, Bárta, Nevyhoštěný.

Hradec Králové:Koutský - Toužimský, Lesák, Táborský, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Klement - Haluza, Domin, Kadlec J. - Sakrajda, Koudelka, Šeda - Fořt, Roubík, Volráb - Ropický, Šimoníček.

Ze středečního utkání který bude řídit trojice rozhodčích ve složení: R.Svoboda, Jelínek, Špringl bude připraven podrobný online přenos