HC Stadion Vrchlabí – Do Vrchlabí zavítá Kobra Praha
Preview k zápasu

Do Vrchlabí zavítá Kobra Praha

09.02.2018
Raina Tomanová

Ke čtvrtému vzájemnému zápasu nastoupí soupeři tuto sobotu. HC Kobra má s HC Stadionem negativní bilanci, vrchlabský tým dokázala porazit pouze jednou a to na krkonošském stadionu, kde vyhrála 7:2. Další dvě utkání bralo body Vrchlabí za výhry 4:2 a 3:2 po samostatných nájezdech.

Sobotní soupeř Stadionu HC Kobra Praha svůj poslední odehraný zápas prohrála s Jabloncem nad Nisou, kdy Vlci odjížděli s výhrou 7:3. Kobra získala body se Sokolovem a před domácím publikem zvítězila nad HC Letňany. Nyní je Kobra na 6. místě a na kontě má 56 bodů. Play-off má tak jisté, sedmý Dvůr Králové je dokonce o 15 bodů pod pražským celkem.

HC Stadion je aktuálně na 2. místě a šlape na paty prvnímu Sokolovu, oba týmy dělí pouze 3 body. Stejně jako Kobra Praha prohrálo Vrchlabí svůj poslední odehraný zápas se stejným soupeřem - Jabloncem. Minulý týden se vrchlabským dařilo v dohrávce 22. kola proti Bílině a zvítězili 3:2. Tým se v posledních zápasech hodně zvedl a dokázal se dotáhnout na vedoucí Sokolov.

Zápas se odehraje v sobotu 10. února na vrchlabském stadionu, kde se očekává bohatá návštěva ženoucí kluky za třemi body!

Jiří Jakubec k zápasu s Kobrou:
k zápasu v Jablonci jsem se už vyjádřil na naší diskuzi i na FB. Byl to prostě klasický zápas v Jablonci se vším všudy. Už jsme ho hodili za hlavu a nyní je před námi finiš v základní části. Pochopitelně chceme skončit co nejvýš v tabulce, takže důležitý bude každý zápas, každý bod.
S Kobrou se dá očekávat opět velice kvalitní a vyrovnaný zápas. Kobra po špatném vykročení do nového roku zaznamenala zlepšení formy a uhrála 2 vítězství včetně výhry v Sokolově. Opět nás nečeká nic jednoduchého, ale na tento zápas se těšíme a věříme ve vítězství.
Na marodce zítra zůstává M. Procházka a T. Oppelt.
Zítra očekávám dobrou návštěvu, tak vezměte s sebou silné hlasivky, budeme to potřebovat!!