HC Stadion Vrchlabí – Další domácí zápas bude proti Kolínu
Preview k zápasu

Další domácí zápas bude proti Kolínu

23.10.2015
Raina Tomanová

Po středečním úspěšném derby může HC Stadion navázat dalšími třemi body v domácím klání, ve kterém přivítá Kozly z Kolína. Ti jsou v tabulce před Vrchlabím, a to na druhém místě hned za Klatovy.

Sobotní soupeř odehrál poslední zápas na domácím ledě proti Kobře Praha. V tomto utkání Kozlové poprvé nebodovali a po osmi kolech poznali porážku. Chyběla jim především střelba, proti pražskému týmu vystřelili za dvě třetiny pouze devětkrát. Až v poslední třetině se Kozlům povedlo hostujícího brankáře překonat, na tři body to ale nestačilo. Jak již bylo řečeno, Kolín je na druhém místě tabulky, a to pouze o skóre. Hned v prvním kole vyprášili Jindřichův Hradec 8:2. Následovaly již vyrovnanější výsledky, poslední tři body Kolín uhrál na táborském ledě, kdy vyhrál 3:2. Poznají další porážku, tentokrát z hokejek vrchlabských hráčů?

HC Stadion má za sebou středeční vyhrocené derby s Trutnovem. Již po první třetině ale bylo jasné, kdo je pánem Krkonoš. Vrchlabí dokázalo vstřelit hned čtyři branky do trutnovské sítě a bylo rozhodnuto. Trutnov svou šanci proměnil až v poslední minutě, kdy prohrával už 0:5 a jen kosmeticky upravil skóre. Tři body tak zůstaly doma a HC Stadion nepoznal porážku již pět utkání. Nyní musí zabojovat před domácími fanoušky, výhra nad Kozly by byla cenným skalpem. Vrchlabí je aktuálně s 21 body na krásném čtvrtém místě v tabulce.

Zápas začíná od 17:00 na vrchlabském stadionu. Pojďme podpořit naše kluky v honbě za dalšími třemi body!

Foto: Petr Kraus