HC Stadion Vrchlabí – Hattrick Tomáše Šťastného
Rozhovory

Hattrick Tomáše Šťastného

18.12.2013
Jana Poskerová

S číslem 97 nastupuje za vrchlabský tým Tomáš Šťastný, který se ve 22.kole stal dalším majitelem hattricku. Tři branky za sebou nastřílel soupeři z Pelhřimova během necelých třiceti minut zápasu.

Tomáši, ve 22.kole jste se potkali s Pelhřimovem, který s vámi v tabulce sousedil, navíc vás v první části porazil...
Věděli jsme, že to nebude lehký zápas, měli jsme stejně bodů a jsme rádi, že jsme jim odskočili a protáhli vítěznou sérii. Čekali jsme, že se bude hodně bruslit a to se potvrdilo. Místama jsme se soupeřem hráli zbytečně moc nahoru - dolů. Byl to takový ten zápas, ve kterém i když prohráváte, tak víte, že to dobře dopadne. Jsem rad, že jsem měl pravdu a dopadlo to tak.

Nastřílet tři branky v necelých 30. minutách, to není špatný výkon?
Jsem rád, že mi to tam napadalo, ale nijak to nepřeceňuji. S Jirkáčem a Veselkou jsme si myslím sedli. S Tomášem jsme poslední zápasy odehráli slušně, ale moc nám to tam nepadalo. O to jsme spokojenější, že jsme se prosadili v takovém důležitějším zápase, a snad nám to vydrží. Na všech třech gólech jsme se podíleli všichni. Hlavně ten, který byl do prázdné branky, musel z tribuny vypadat hodně hokejově :-).

Byla to pátá výhra v řadě, teď vás čeká poslední zápas letošního roku proti Milevsku, jak se na něj budete připravovat?
Za takovou sérii jsme rádi, každého to potom více baví. Ve čtvrtek máme volno. V pátek je předzápasovy trénink a budeme se snažit naši sérii natáhnout a zakončit tak rok výhrou.
Ze všech stran slyším, že zápasy, které jsou kolem Vánoc, jsou ještě více navštěvovanější. Sám jsem to ještě nezažil, proto jsem zvědavý, jak se fanoušci ve Vrchlabí vytáhnou. Doufám, že si poslední zápas roku společně užijeme.

Závěrem už jen vrchlabský útočník dodává: Do nového roku fanouškům přeju hlavně hodně zdraví, ať se se všemi můžeme potkávat na zápasech i v příštím roce.