HC Stadion Vrchlabí – Na poslední přípravný zápas do Žďáru nad Sázavou
Preview k zápasu

Na poslední přípravný zápas do Žďáru nad Sázavou

10.09.2013
Raina Jarošová

Poslední přípravný zápas před prvním mistrovským utkáním odehraje HC Stadion Vrchlabí na ledě Žďáru nad Sázavou. Má tak možnost zlepšit si v přípravě skóre. Zápas začíná ve středu od 18:00.

Další venkovní zápas se odehraje na ledě Žďáru. Vrchlabí má poslední šanci se ukázat v tom nejlepším světle předtím, než začne sezóna. Na kontě mají 3 prohry a dvě výhry, obě nad týmem z Kolína. HC Stadion se nedokázal prosadit v Nymburku, ani v prvním zápase proti Jablonci. I odvetném utkání proti jabloneckému týmu se Vrchlabí nedařilo a odvezlo si prohru 6:4.

Hráči ze Žďáru nad Sázavou mají za sebou více přípravných utkání. Slavit mohli po výhře nad Břeclaví a také ve dvou zápasech porazili Moravské Budějovice. Naopak s prohrou se musel Žďár smířit na ledě Techniky Brno a Pelhřimova. Několik utkání také skončilo za nerozhodného stavu – a bylo to taktéž proti Brnu a týmu z Pelhřimova. Na zápasy jsou na tom hráči ze Žďáru lépe, ale až středeční utkání ukáže, jak jsou hráči z obou týmů připraveni na nadcházející sezónu.