HC Stadion Vrchlabí – Reportáž ze zápasu: Třebechovice - HC Krkonoše 0:12
Zápasy

7. třída si spravila chuť

22.10.2013
Jana Poskerová
V zápase proti Třebechovicím si 7. třída spravila chuť, soupeře suverenně přejela 12:0.
2.kolo, neděle 20.10.2013, 11:00
Třebechovice
0:12
HC Krkonoše
Karen, Bohatý, Černá, Vlková, Volt, Labuť, Morvai, Bek, Vlk, Jušta, Hlaváček
Pluháček, Kozák, Rychlovský, Kunert, Lukeš, Šimkovič Josef, Šimkovič Jan, Moravec, Minařík, Kahl, Novák, Mikysa, Lanta, Matloch, Bujárek, Jirkovský, Bonaventura, Teuber, Soukup, Šír
Třetiny: 0:7,0:3,0:2  Branky a nahrávky: Rychlovský 5 (Mikysa 2, Šír 2), Šír (Jirkovský), Matloch 2 (Rychlovský,Mikysa), Kunert (Šimkovič Josef), Teuber 2 (Novák 2, Bujárek, ), Sokup .  
Našim nedělním soupeřem byli SK Třebochovice, ke kterým jsme také zajížděli na led. Úvodní třetina se nám velmi povedla, protože jsme dokázali 7 x proměnit a ani jednou jsme neinkasovali gól. A ačkoliv to vypadalo, že budeme takto rozjetí až do konce utkání, skutečnost byla jiná. Ve druhé dvacetiminutovce jsme vstřelili 3 branky, ve třetí pak už jen 2. Náš soupeř sice nedokázal rozvlnit síť za zády našeho brankáře ani jednou, ačkoliv si několik šancí vytvořil, nutno však přiznat, že bojoval z plných sil až do konce zápasu a to pouze s hráči ve dvou pětkách. Na rozdíl od nich, jsme my dnes hráli s velkým počtem hráčů, ale závěr utkání jsme úplně vypustili. Vítězství se skorem 0:12 je ovšem naše a po včerejší prohře se tak můžeme radovat z připsaných bodů.
Související články