HC Stadion Vrchlabí – Z Mladé Boleslavi přichází Miroslav Duben, Vrchlabí posílí další dva hráči!
A Team

Z Mladé Boleslavi přichází Miroslav Duben, Vrchlabí posílí další dva hráči!

03.01.2011
Adam Sušovský

Vrchlabský klub naděluje svým fanouškům dárek do nového roku v podobě tří nových posil. V sestavě Vrchlabí se znovu objeví staronová tvář Bronislav Andres, na střídavé starty z druholigového mostu přichází Vladislav Vrtek a obranu vyztuží velezkušený Miroslav Duben!

Staronovou posilou vrchlabského hokeje je Bronislav Andres, který se do Vrchlabí vrací z hostování v Táboře. "V Táboře je finanční problém, hráč dlouho nedostal výplatu. Broňovi dáme u nás šanci a věřím, že ji chytne pořádně za pačesy," vysvětlil návrat dvaadvacetiletého útočníka Aleš Kmoníček.

Druhým novoročním dárkem do vrchlabského útoku je příchod nového centra. Klub získal na měsíc střídavé starty Vladislava Vrtka z Mostu. "Hledali jsme někoho na pozici centra a rozhodli jsme se zalovit ve druholigových vodách a domluvili jsme se s Vladislavem Vrtkem z Mostu, který přichází na měsíc na střídavé starty. Měli jsme s ním již nějaké kontakty před sezónou, v Mostě předvádí výborné výkony a je hodně produktivní. Věříme, že se prosadí i u nás," doufá dále sportovní ředitel klubu.

Tou bezespory nejvzučnější posilou je ale obránce Miroslav Duben. Velezkušený bek, který má ve své sbírce i mistrovský titul z nejvyšší české soutěže vyztuží, obranu Vrchlabí minimálně do konce ledna. "Míra Duben je zkušený obránce, přichází k nám na měsíční hostování do 31. ledna a poté se budeme bavit, zda u nás zůstane do konce sezóny či dostane lepší nabídku. kterou mu samozřejmě přejeme, a odejde někam jinam. Míra pro nás bude určitě posilou a věřím, že nám pomůže k lepším výsledkům, než momentálně předvádíme," uvedl Kmoníček k bývalému hráči Jihlavy, Pardubic, Karlových Varů či Mladé Boleslavi odkud do Vrchlabí přichází.