HC Stadion Vrchlabí – Kontumace zápasu s Havířovem
A Team

Kontumace zápasu s Havířovem

01.03.2022
Daniela Udatná

Vyjádření sportovního manažera Jiřího Jakubce:

„Dnes jsme byli kontaktováni zástupci svazu s tím, že start Ondřeje Rohlíka ve včerejším zápase proti Havířovu byl neoprávněný a že zápas bude kontumován. Hlídání pravidel ohledně přestupů, hostování a střídavých startů je zcela v mojí gesci a proto tato fatální chyba padá zcela na mojí hlavu.

- Hráč mladší 20 let (junior) je vyjmutý ze všech omezení.
- Hráč, který je starší 22 let, po odehrání 26 zápasů v EHL nebo pokud nastoupí k zápasu v EHL po 15.2. již nesmí hrát v Chance lize.
- Hráč, který je v rozmezí 20 - 22 let (O. Rohlík), pokud nastoupí k zápasu v EHL po 15.2. již nesmí hrát v Chance lize. Po odehrání 26 zápasů v EHL může hrát v Chance lize, ale pouze do 15.2.!!! Tato část pravidla mi zcela unikla. Jedinou malinkou polehčující okolností může být moje nezkušenost v pravidlech, která jsou nastavená mezi těmito soutěžemi.

Vzhledem k aktuální situaci je toto selhání neomluvitelné a jsem připraven nést veškeré následky, které z toho mohou vyplynout. Tímto se veřejně omlouvám všem partnerům a fanouškům. Hráčům jsem to sdělil osobně. Je to situace, která mě neskutečně mrzí, ale nejde již změnit.
Doufám, že mi kluci pomůžou a tuto situaci zvládnou. Pokud zvítězíme za 3 body, bude to znamenat postup do předkola play-off.
Nezbývá mi než věřit a kdo věří, ten vítězí.“