HC Stadion Vrchlabí – Druhý domácí zápas v řadě, přijedou Litoměřice
Preview k zápasu

Druhý domácí zápas v řadě, přijedou Litoměřice

06.12.2021
Raina Tomanová

HC Stadion čeká řada čtyř zápasů před domácími diváky. První proti Přerovu se mu povedl zejména díky první třetině, ve které soupeře přehrál 4:0. Konečný výsledek 5:0 mu zajistil tři body a nyní se připravuje na Litoměřice, se kterými v desátém kolem Vrchlabí prohrálo 1:3.
Partnerem tohoto utkání je Pivovar Hendrych.

Litoměřice jsou letos ve formě, jsou na druhém místě v tabulce, na kontě mají 61 bodů a na první Třebíč jim chybí pouze body dva. Jsou tak papírově lepším týmem, než bude domácí Vrchlabí. Litoměřice mají za sebou sedm vyhraných zápasů a tak nebude divu, že půjdou po bodech také ve Vrchlabí. Naposledy porazily Přerov 2:1, dobrý výsledek ukázaly také v zápase se Slavií (6:1) nebo proti Jihlavě, kterou porazily 5:1. Mezi nejlepší střelce patří Riku Sihvonen se 17 úspěšnými střelami, následuje ho Ondřej Procházka.

HC Stadion je v tabulce až na sedmé pozici, na kontě má pouze 44 bodů a je tak velmi vzdálený prvním příčkám. Má však odehrané o tři zápasy méně než jeho úterní soupeř. Poslední dvě utkání se Vrchlabí podařilo vyhrát, nejdříve zvítězilo proti Porubě, i když až v prodloužení, a tři body získal krkonošský celek v zápase proti Přerovu, kterému domácí hráči nedovolili ani jeden gól. Oba týmy tak mohou navázat na svá předchozí vítězství.

HC Stadion Vrchlabí se před domácími fandy představí v úterý 7. prosince od 18. hodin. Přijďte vytvořit skvělou atmosféru, která povede Vrchlabí k vítězství!

Představení partnera utkání Pivovar Hendrych:
• Rodinný pivovar Hendrych – naším pivem chceme přinášet radost každému člověku, který se ho napije. Proto vyrábíme chuťově plné, hořké a osobité pivo.
• Stálý sortiment pivovaru tvoří 4 druhy piv: světlá desítka – H10 (na čepu v 1. p. na ochozech v Hendrych baru), světlý ležák – H11, polotmavá– H13 a světlý – H16 ALE
• v řadě Exclusive dále nabízíme nevšední limitované várky. Aktuálně jahodový kyseláč – H11 Strawberry SOUR a připravujeme aromatickou silnější čtrnáctku s kávovými zrny a laktózou – H14 Milk Coffee ALE.
• prodejna pivovaru se nachází v Hořejším Vrchlabí, Horská 192 a je otevřená ve všední dny od osmi do pěti s polední pauzou. K dispozici je lahvové a sudové pivo, sklenice, trička a pěkná dárková balení. Více na www.pivohedrych.cz.

K tomuto utkání jsme si pro vás připravili opět TIPOVACÍ SOUTĚŽ, ve které můžete soutěžit o balíček od partnera utkání Pivovar Hendrych.
• Na diskusním fóru, nebo Facebooku, můžete tipovat střelce prvního gólu a stav utkání po základní hrací době do úterý 7.12.2021 do 18:00.
• Opět budou vylosováni dva výherci (jeden, který správně tipne střelce prvního gólu a jeden, který trefí výsledek utkání po základní hrací době).