HC Stadion Vrchlabí – Zítřejší zápas se odehraje v Šumperku
Preview k zápasu

Zítřejší zápas se odehraje v Šumperku

12.08.2020
Vendula Sahánková

Druhé přátelské utkání odehraje HC Stadion Vrchlabí na ledě Škoda arény v Šumperku, kde je připraveno šest set míst pro fanoušky i přes přísná hygienická pravidla.

DRACI PARS ŠUMPERK postoupili do Chance ligy stejně jako HC Stadion, tj. rozhodnutím svazu. Stejně jako u vrchlabského celku i zde proběhly personální změny. V prvním přátelském zápase šumperští podlehli AZ Havířov 3:4, ale jejich hra měla mnoho pozitivních ohlasů.

V prvním zápase hráli v sestavě: Peksa (30. Altrichter) – Kabelka, Nepokoj, Švec, Řezáč, Věntus, Dudycha, Spálovský, Kališ – Krejčiřík, Král, Uhlík – Jaroš, Spratek, Hroch – Horký, Potočný, Hložek – Haluza, Scheuter, Vacín.

HC Stadion Vrchlabí v prvním přátelském zápase vyhrál nad HC Benátky nad Jizerou 3:0, kdy všechny tři branky vstřelil staronový hráč Tomáš Nouza, který v podkrkonošském celku působil v sezoně 2008/2009 při návratu po dlouhodobé léčbě zranění.

Vrchlabský celek proti Benátkám nastoupil ve složení: Soukup (Štěpánek) – Linhart, Blažej, Oliva, Niko, Voženílek, Jirků, J. Moník – Heřman, Chrtek, Nouza – Machač, Pochobradský, Matýs – Hozák, Urban, Mrňa – F. Moník.

Druhý přátelský zápas začne v 18:00 v šumperské Škoda aréně. Těšíme se na Vaši účast na místě či u online přenosu.