HC Stadion Vrchlabí – Blíží se derby s Trutnovem
Preview k zápasu

Blíží se derby s Trutnovem

30.09.2019
Raina Tomanová

První říjnovou středu čeká HC Stadion výlet do nedalekého Trutnova, kde se v letošní sezoně tito soupeři utkají poprvé. Trutnov je aktuálně na šestém místě se šesti body, Vrchlabí se usadilo na vrcholu tabulky, na kontě má bodů 14.
K tomuto utkání opět vyhlašujeme TIPOVACÍ SOUTĚŽ. Výsledek po základní hrací době můžete tipovat na našem facebooku do středy 2.10.2019 do 18:00.

HC Stadionu se vstup do letošní sezony podařil na jedničku. Klopýtl akorát ve druhém kole proti Bílině, ve které zvítězil až v prodloužení 6:5. Proti Dvoru Vrchlabí vyhrálo 3:1, Nové Pace nasázel pět branek. S Mostem si vrchlabští hokejisté poradili 4:2 a nejvíce si smlsli v posledním odehraném zápasu na Jablonci, který už v první třetině prohrával 0:6 a nakonec si z Vrchlabí odvezl prohru 3:10.

Také Trutnov má za sebou pět odehraných utkání. Narozdíl od Vrchlabí má ale na kontě pouze dvě výhry. Podařilo se mu porazit Mostecké Lvi poměrem 5:1 a také si trutnovští poradili s Buldoky z Řisut, i když výhra byla jen těsná 4:3. Naopak se jim nedařilo proti Nové Pace, Jablonci a v posledním zápase, který Trutnov odehrál, dostali na děčínském ledě nášup devíti branek.

Utkání se odehraje na trutnovském zimním stadionu ve středu 2. října od 18. hodin.