HC Stadion Vrchlabí – Ve 2. kole play-off se utká Stadion proti Kolínu
Preview k zápasu

Ve 2. kole play-off se utká Stadion proti Kolínu

12.03.2019
Lucie Horčičková

Po týdenní pauze, kterou přinesla výhra 1. kola nad Děčínem, nás čeká 2. kolo play-off. V tom se HC Stadion utká proti kolínským Kozlů. První utkání se odehraje již tuto středu 13. března 2019 na vrchlabském zimním stadionu.
K tomuto utkání jsme si pro Vás opět připravili oblíbenou soutěž "HOĎ PUKEM NA STŘED", ve které můžete soutěžit o skipassy od partnera utkání, kterým je Skiareál Špindlerův Mlýn. Více informací o soutěži naleznete níže.

V 1. kole play-off se HC Stadion Vrchlabí utkal proti Děčínu, který porazil na zápasy 3:0 a ukončil mu tak tuto sezónu.
První zápas se odehrál na ledě ve Vrchlabí, kde domácí zvítězili 5:2. Poté si Stadion vybojoval další velmi těsnou výhru v Děčíně, kdy se podařilo Jaroslavu Bednářovi vstřelit rozhodující branku utkání 10 vteřin před koncem. Zápas tak skončil 5:4.
První kolo play-off ukončil Stadion před domácím publikem ve středu 6.3. 2019, kde zvítězil 3:1.

Naším soupeřem ve 2. kole play-off budou kolínští Kozlové, kteří skončili po základní části na 3. místě tabulky s 64 body.
Během základní části spolu týmy sehrály celkem 4 utkání a z toho 3 vyhrál Stadion.
V 1. kole play-off se Kolín utkal proti Klatovům, které porazil na zápasy rovněž 3:0. První utkání sehrál Kolín v Klatovech, tam zvítězil 4:1, poté na domácím ledě získal další výhru 4:3 po prodloužení a v posledním utkání zvítězil opět Kolín 4:2.

Během první přestávky proběhne oblíbená soutěž "HOĎ PUKEM NA STŘED", kdy si budete moci zasoutěžit o skipassy od partnera utkání, kterým je Skiareál Špindlerův Mlýn.
Neváhejte si proto u vchodu na ZS zakoupit puk v hodnotě 20 Kč!!!!
Předání výher proběhne o 2. přestávce mezi střídačkami, kde rovněž předáme výhru výherci tipovací soutěže, která proběhla 2.3. 2019 při prvním zápase play-off. Výhercem této soutěže je Dominik Zdržálek.

1. místo: 4x denní skipass + 1x večerní skipass
2. místo: 4x denní skipass
3. místo: 2x denní skipass