HC Stadion Vrchlabí – V sobotu se na vrchlabském ledě představí Jablonec
Preview k zápasu

V sobotu se na vrchlabském ledě představí Jablonec

19.10.2018
Lucie Horčičková


V rámci 11.kola se na vrchlabském ledě představí Vlci z Jablonce. S tímto týmem jsme již jedno utkání odehráli, a to na ledě v Jablonci, kde se Stadionu podařilo po dlouhé době zvítězit. Druhé vzájemné utkání se odehraje tuto sobotu 20.10.2018 v 18 hodin ve Vrchlabí.
Těšit se můžete na týmovou soutěž hod od branky na střed!!!
Výběr proběhne Vaškem Mašindou o 1. přestávce, samotná soutěž bude o 2. přestávce.
Partner sobotního utkání je ONLINESHOP.cz, který pro každý tým připravil hodnotné ceny.
www.onlineshop.cz

Novou sezonu začal HC Stadion Vrchlabí velice dobře. Hned v prvním zápase porazil Stadion Kolín a poté zvítězil i v dalších čtyřech následujících zápasech. Vítěznou vlnu Stadionu překazili Letci z Letňan, kteří si v rámci 7.kola odvezli z Vrchlabí výhru 3:1.
Touto prohrou se vchlabští hráči nenechali zastrašit a hned v dalším utkání porazili Bílinu 6:5p. Poté jsme na vrchlabském ledě mohli vidět krásné utkání proti Kolínu, které jsme vyhráli na plné čáře 4:0. Ještě k tomu si Kuba Soukup připsal třetí nulu v této sezoně.
K poslednímu odehranému zápasu zajel Stadion do Nymburka, ze kterého přivezl domů další 3 body. Do první třetiny sice vstoupil lépe domácí tým, ale i přes to skórovali pouze naši hráči Patrik Urban a Ján Bendík. Ve druhé třetiny mělo Vrchlabí spoustu šancí, ale během přesilovky se podařilo vstřelit gól domácímu týmu a druhá třetina tak skončila 1:2 z pohledu Nymburka. Třetí třetina přinesla celkem 4 góly, a to 3 do branky Nymburka (T. Bláha, Š. Matějček a P. Higveghy) a na závěr se podařilo vstřelit branku domácímu Stehlíkovi.
HC Stadion Vrchlabí se drží na první příčce tabulky s 22 body.

Sobotním soupeřem, který se představí na vrchlabském ledě, jsou HC Vlci Jablonec, kteří mají na svém kontě 5 výher a 4 prohry. Poslední utkání odehrál Jablonec v sobotu 13.10.2018 na domácím ledě proti Nymburku a zvítězil 5:3. Středa byla pro Jablonec ve znamení volna a i přes to zaujímá v tabulce třetí místo s 15 body.