HC Stadion Vrchlabí – Ve středu zavítají na vrchlabský led děčínští Medvědi
Preview k zápasu

Ve středu zavítají na vrchlabský led děčínští Medvědi

20.02.2018
Lucie Horčičková

Po sobotním vyhraném derby v Trutnově míří na vrchlabský stadion děčínští Medvědi, kteří mají o pouhé 3 body navíc než HC Stadion. Proti Medvědům se Stadion postaví tuto sezonu již počtvrté, a to ve středu 21.2.2018 od 18:00. Po třech vzájemných utkání je skóre 2:1 pro Stadion, který v posledním společném zápase zvítězil v Děčíně 11:2.

Středečním soupeřem jsou děčínští Medvědi, kteří mají na svém kontě 76 bodů a jsou v tabulce na třetí příčce. Únor pro Medvědy nezačal příliš dobře - hned v prvním únorovém zápase prohráli se Sokolovem 1:9, ale hned v dalším utkání najeli opět na vítěznou vlnu, kdy porazili Letňany 3:2, poté Jablonec 3:2pp a v posledním zápase se utkali s Kobrou, kterou porazili 7:6 na nájezdy.

HC Stadion to měl ale naopak. V prvním únorovém zápase se utkal proti Bílině, kterou porazil 3:2. Poté ale naši hokejisté podlehli Jablonci (4:8) a velmi těsně Kobře (2:3). Poslední zápas odehrál Stadion v sobotu 17.2. 2018 v Trutnově, kde zvítězil 2:1 a připsal si tak na své konto další tři body. HC Stadion je v tabulce na místě čtvrtém a má o pouhé tři body méně než soupeř z Děčína.

Přijďte naše hokejisty ve středu podpořit, bude to potřeba.

Jiří Jakubec k nadcházejícímu utkání:
Máme za sebou nádherné a vítězné derby v Trutnově, ale jede se dál. Do konce základní části zbývají ještě 3 kola a téměř nikdo nemá nic jisté. My jsme za vítězství v Trutnově velice rádi, protože nám víceméně poskytlo jistotu, že půjdeme do PO z výhodnější pozice a budeme začínat sérii doma. Jinak nechceme o ničem spekulovat a pokusíme se všechny zbylé zápasy vyhrát.
Opět nás nečeká nic jednoduchého. Děčín je tým, který si přivezl více bodů ze hřišť soupeřů než má z domácího prostředí. Navíc z posledních 8 zápasů 7x zvítězil a tak Medvědi určitě nenechají svoji kůži lacino.
Tak zítra na značkách!