HC Stadion Vrchlabí – V posledním zápase základní části přivítáme Děčín
Preview k zápasu

V posledním zápase základní části přivítáme Děčín

20.02.2017
Raina Tomanová

V pěti odehraných zápasech HC Stadion pětkrát naplno bojoval. Nyní se naposledy v základní části představí před domácími fanoušky, na svém ledě přivítá Medvědy z Děčína. Zvítězí vrchlabští i pošesté v řadě?

Děčínští Medvědi jsou na šestém místě v tabulce a mají na kontě 50 bodů. Poslední tři utkání se jim povedla, nejdříve vyprovodili Baník Sokolov výhrou 6:0, poté stejným výsledkem v dohrávce porazili toho samého soupeře a ve 35. kole zvítězili nad Bílinou vysoko 7:0. Ve Vrchlabí se tak mohou pokusit o navázání úspěchu. Nejvíce gólu vstřelil Děčín v utkání na ledě Klášterce, který porazil 8:10 a největší prohra na něj čekala ve 29. kole na ledě Kobry Praha, která Medvědy porazila 7:0.

HC Stadion Vrchlabí se už nějaký čas drží na 4. místě v tabulce a na kontě má 64 bodů. Ty nasbíralo především v posledních pěti odehraných zápasech, kdy postupně HC Stadion poradil s Trutnov 4:1, Řisuty 6:5, Klášterec nejdříve doma 3:2 a poté také v dohrávce 4:2 a nakonec po vyrovnaném zápase v Sokolově, který porazili vrchlabští také 4:2. Před domácími diváky tak mohou zakončit základní část dalším vítězstvím. Mají také možnost posunout se na třetí místo, pokud Klatovy zaváhají nad Baníkem Sokolov.

Poslední domácí utkání základní části se odehraje v úterý 21.2. od 18:00. Přijďte naplnit halu, hraje se o poslední tři body, než začne play-off!