HC Stadion Vrchlabí – Teď se odpočívá, příprava začne 8.5. výstupem na Žalý
A Team

Teď se odpočívá, příprava začne 8.5. výstupem na Žalý

17.04.2016
Klub

Hokejová sezona skončila a náš A tým a mládežnické kategorie si v měsíci dubnu po hokejové stránce užívají zaslouženého odpočinku. Letní příprava všem kategoriím začne 8. května, kdy se tradičně zúčastníme výstupu na Žalý

A-tým – v letošní sezóně se náš celek umístil v základní části na 3.místě, což je nejlepší umístění od postupu do této soutěže. V play-off jsme narazili na silný celek Jablonce, přes který jsme nedokázali postoupit dál. I přesto můžeme považovat sezónu za úspěšnou a to i proto, že se nám podařilo do kádru začlenit hodně vrchlabských odchovanců.

Junioři – do juniorské soutěže se ve druhé polovině sezony postupně úspěšně zapojovali kluci ze SD, kteří odvedli na ledě kus dobré práce. V lize juniorů se tento tým umístil na 8.místě a i v nadcházející sezoně bude v soutěži pokračovat.

Starší dorost – tým splnil to, co si na začátku sezony předsevzal. V nadstavbové části se umístil na 5.místě a udržel si tak soutěž SD i pro příští sezonu.

Mladší dorost - velmi dobré výsledky odvedli kluci v MD. V základní části se umístili na krásném 4. místě a zajistili si tak postup do nadstavby, ve které se umístili na 5.místě. Také v příští sezoně se MD zúčastní ELIOD LIGY MD.

8.třída - v letošní sezoně odehrála kvalitní zápasy v Lize SŽ, ve kterých většinou rozhodlo posledních 10 minut 3.třetiny. Kluci se tak dobře připravili na vstup do ligy MD, kterou si příští sezonu zahrají.

7.třída - v krajské lize se tento tým umístil v základní části na 5.místě. Zajistil si tak postup do nadstavbové části, kde odehrál zápasy s nejlepšími týmy této skupiny.

6.třída - tým v letošní sezoně hrál Ligu MŽ. V základní části se umístil na krásném 4.místě, v nadstavbě potom skončil na 6.místě.

5.třída – v krajské lize se tým umístil v základní části na 4.místě. Zajistil si tak postup do nadstavbové části, kde odehrál zápasy s týmy jako Liberec, Mladá Boleslav, Hradec Králové. Ani v této skupině se náš tým neztratil a skončil na 6.místě.

4.třída - v krajském přeboru tento tým do Vánoc hrál ještě minihokej a po Vánocích začal již s "velkým hokejem" na celé hřiště. Na naše i krajské poměry se tento ročník dá považovat za nadprůměrný. Dokázal porážet i celky ze sportovních akademií. Na krajské úrovni za celou sezónu zaznamenal 3 porážky a 2 remízy, ostatní byly výhry.

Přípravka – v kategorii r.2007-2008 se tabulky ještě nevedou, ale je zapotřebí pochválit nejmladší kluky za dobré výkony při mistrovských zápasech. Ze 12 zápasů se jim totiž povedlo 9x zvítězit.

Všechny naše mládežnické kategorie se na konci sezony zúčastnily turnajů, které pro ně vybrali trenéři s vedoucími mužstev. Také zde si naše týmy vedly dobře a zaslouženě si dovezly medaile.

Tímto bychom chtěli poděkovat všem našim hokejovým partnerům, rodičům, fanouškům…, kteří se na každé sezoně s námi podílejí.
Jsme rádi, že patříte do naší hokejové rodiny a moc si Vaší pomoci vážíme.