HC Stadion Vrchlabí – V dalším kole přivítáme HC Baník Sokolov
Preview k zápasu

V dalším kole přivítáme HC Baník Sokolov

07.01.2016
Raina Tomanová

Po vyhraném utkání v prodloužení se vrchlabský tým může připravit na sobotní soupeře, kterým je Sokolov. První vzájemné utkání v Sokolově vyhrálo Vrchlabí těsným poměrem 1:2.

Sokolov se pohybuje ve spodní části tabulky na 15. místě s 24 body. V posledních dvou zápasech se Baníku nepodařilo zabodovat, v prvním zápase nového roku prohrál na domácím ledě s Kobrou Praha, a v předvánočním utkání v Táboře dostal Sokolov nálož dokonce 14 branek. V předchozích čtyřech duelech ale pár bodů získal, ačkoliv to bylo vždy až po základní hrací době. Proti Bílině a Nymburku prohrál v samostatných nájezdech, v Děčíně naopak bod navíc získal za výhru 6:7. Plně bodoval Baník naposledy v 19. kole proti Klatovům, kdy před domácími diváky zvítězil 6:1.

HC Stadionu Vrchlabí se naopak vstup do nového roku vydařil. Na ledě ve Žďáru nad Sázavou dokázal otočit vývoj zápasu na svou stranu a po prodloužení bral dva body za výhru 6:7. Předtím ale Vrchlabí prohrálo ve třech zápasech za sebou, s Řisuty vybojovalo pouze bod za prohru v prodloužení. Vrchlabí je po 24 utkáních na pátém místě v tabulce a na kontě má 48 bodů za 13 tříbodových výher, tři výhry v prodloužení a stejný počet proher po základní hrací době. Bezbodových zápasů má na svém kontě pouze pět, HC Stadion nevyzrál pouze na Bílinu, Tábor, Jablonec nad Nisou a Nymburk. Proti Táboru prohrál vrchlabský tým obě vzájemná utkání. První duel se Sokolovem dopadl lépe pro HC Stadion, podaří se mu to i podruhé?

Přijďte podpořit svůj tým v sobotu od 17 hodin na vrchlabský zimní stadion. Čeká vás první domácí zápas v novém roce, po vánoční pauze je potřeba znovu nastartovat hlasivky. Nesmí chybět soutěž Hod pukem!. Tentokrát na vás čeká zajímavá první cena - poukaz na plastiku víček v hodnotě 10 000 Kč. Druhý puk nejblíže středu získá poukaz v hodnotě 1000 Kč na konzumaci v restauraci Car Club a třetí v pořadí získá balíček od HC Stadion Vrchlabí.