HC Stadion Vrchlabí – V sedmém kole se Vrchlabí představí proti Buldokům
Preview k zápasu

V sedmém kole se Vrchlabí představí proti Buldokům

05.10.2015
Raina Tomanová

Nová sezona se rozjela a sedmým kolem pokračuje II. liga. V něm se HC Stadion představí před domácími diváky proti Buldokům z Řisut, kteří mají na kontě o dva body méně než Vrchlabí.

Soupeř z Řisut má za sebou pět zápasů. V prvním kole dokázal zvítězit na ledě Nymburka, druhé kolo s Pelhřimovem je přesunuté na půlku října. Proti Táboru padli Buldoci až v prodloužení, kdy si domácí vystříleli bod navíc. Proti Písku Řisuty nebodovaly vůbec, před domácími fanoušky prohráli 1:4. Ještě větší brankový příděl dostaly Řisuty na ledě Kobry Praha, kdy si odváželi celkem sedm branek a žádný bod. Chuť si ale spravili v domácím zápase proti Jindřichovu Hradci, kdy sedm gólů naopak vstřelili, a soupeř odjížděl s prohrou 7:4. Podaří se Buldokům další tříbodový skalp a přeskočí Vrchlabí v tabulce?

Také Vrchlabí má na kontě pět utkání. Hned první kolo s Trutnovem se přesunulo na druhou polovinu října. Z pěti zápasů dokázal Stadion vystřelit devět bodů. Před domácími fanoušky se Vrchlabí povedlo zvítězit pouze jedinkrát a to proti Děčínu ve třetím kole, kdy diváci viděli těsnou výhru 6:5. Další šest bodů získali vrchlabští v utkání na ledě Nymburka a v posledním utkání porazili Kobru Praha, která na svém ledě ještě poražena nebyla. Vrchlabí tak získalo cenný skalp a důležité body. Naopak střelecky se HC Stadionu nedařilo proti Bílině, ze které si vezl prohru 4:7 a v domácím utkání pro Táboru, kdy sice vedli 2:0, ale náskok během několika minut ztratil a nakonec bylo Vrchlabí bez bodu. Naváže vrchlabský tým na předchozí úspěch?

Zápas začíná na vrchlabském zimním stadionu od 18:00.