HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí se představí v rámci čtvrtého kola v Nymburku
Preview k zápasu

Vrchlabí se představí v rámci čtvrtého kola v Nymburku

25.09.2015
Alan Šrámek

Třetí nejvyšší soutěž měla tuto středu volno, ale vrchlabský celek si ho alespoň zpříjemnil přátelským utkáním s týmem ze Dvora Králové nad Labem. Druhá liga tak pokračuje tuto sobotu již svým čtvrtým kolem, ve kterém se Stadion představí ve středočeském Nymburku od 17:00.

HC Stadion Vrchlabí - Naváže Stadion na bodový zisk ze zápasu s Děčínem?

Vrchlabí začalo soutěž narozdíl od svých protivníků až druhým kolem. Po domluvě s Trutnovem bylo právě první kolo s odvěkým rivalem přeloženo na 21.10. Hokejisté Stadionu se tak rozjeli k mistrovskému utkání až ve druhém kole na ledě Bíliny. Vrchlabští však svou roli papírového favorita nenaplnili a z ledu Bíliny odjížděli poraženi poměrem 4:7. Reputaci se snažili napravit v následujícím kole s Děčínem před vlastním publikem. To se dočkalo nakonec výhry 6:5, když o vítězství rozhodl čtyřicet vteřin před koncem Patrik Maďar. Tuto středu si naopak zpestřili Vrchlabští pauzu přátelským utkáním se Dvorem Králové, který porazili 5:4 po samostatných nájezdech. Hlavní trenér Petr Hlaváč nechal odpočívat největší opory týmu a do hry poslal hráče ze širšího kádru, z něhož převážná část bojuje o účast v "A" týmu.

NED Hockey Nymburk - Mužstvo okolo Krále čeká stále na první bod v soutěži.

Nymburští se představili po pěti přátelských utkáních, ve kterých měli vyrovnanou bilanci, na domácím ledě. Z kraje soutěže je čekal celek Řisut, se kterým po velkém boji nakonec odešli jako poraženi. Řisuty si odváželi z Nymburka tři body za výhru 5:4. Následující kolo se hráči modrožlutých barev představili také na svém ledě. Tentokrát přijel silný celek Tábora. Nymburk držel s Kohouty krok pouze v první třetině a nakonec prohrál 3:5. V posledním kole zavítali Nymburští do Prahy, kde se střetli s místní Kobrou. Favoritem byl právě pražský celek, který také nakonec zvítězil 4:2, když o své výhře rozhodl až ve třetí periodě. Tým trenéra Pavla Bičiště tak stále čeká na první bod v letošní soutěži.

V dresu Nymburka se představí také jeho kapitán Lukáš Král, který je našim fanouškům velmi dobře znám. Jeho působení v postupové sezóně do první ligy pamatují zajisté mnozí z našich fanoušků.

Základní informace

Rok založení klubu: 1932
Klubové barvy: modrá, žlutá
Webové stránky: http://www.klub.nedhockey.cz/

Vedení klubu

Prezident: Tomáš Netík

Realizační tým

Hlavní trenér: Pavel Bičiště
Vedoucí mužstva Jaroslav Vlasák

Poslední vzájemné utkání

Na poslední měření sil došlo v minulé sezóně, kdy Stadion přivítal v rámci dvaadvacátého kola Nymburk, který porazil 4:3. O všem rozhodla třetí perioda, ve které hráči Vrchlabí dokázali otočit nepříznivý stav a zvítězit za plný počet bodů.

Sobota 3. ledna 2014, 22. kolo: HC Stadion Vrchlabí - NED Hockey Nymburk 4:3 (1:1, 1:2, 2:0)



Utkání čtvrtého kola se odehraje na zimním stadionu v Nymburku 26.9. 2015 v 17:00.