HC Stadion Vrchlabí – Rozhodne čtvrtý zápas o postupu HC Stadionu?
Preview k zápasu

Rozhodne čtvrtý zápas o postupu HC Stadionu?

05.03.2015
Raina Tomanová

Podruhé v osmifinále se vrchlabští hráči podívají k bílinským Drakům. Na jejich ledě se rozhodne o tom, zda se Draci ještě jednou vrátí na vrchlabský stadion nebo jestli bude Vrchlabí slavit postup do dalších bojů v play-off.

První utkání mezi Vrchlabím a Bílinou se odehrálo na vrchlabském stadionu. V něm zvítězili domácí poměrem 3:2, ale Draci se o vítězství prali až do konce a s domácími hráči drželi krok. Vrchlabí tak jelo na bílinský stadion s výhodou prvního bodu na svém kontě. Draci však na svém ledě ukázali, že tato série nebude procházka růžovou zahradou – po první třetině (2:2) to sice vypadalo, že by HC Stadion mohl urvat i druhý bod, ale Bílina ukázala svou sílu na úzkém kluzišti, nasázela vrchlabským další tři branky a srovnala stav série na 1:1 vítězstvím 5:2.

Ke třetímu utkání se týmy sešly opět ve Vrchlabí. Tentokrát to po první části vypadalo jednoznačně ve prospěch domácího týmu. HC Stadion vyhrál úvodní třetinu poměrem 4:1. V zápase jsme však mohli vidět spoustu vyloučených hráčů, navíc také několik osobních trestů a jeden hráč z každého týmu byl vyloučen do konce utkání. Nervy i emoce pracovaly naplno. V následujících třetinách Draci drželi krok s domácími, na vstřelené branky to bylo vyrovnané. Nicméně v první třetině domácí rozhodli ve svůj prospěch a do Bíliny pojedou ukončit tuto sérii.

Utkání začíná v 18 hodin. Na zápas se chystá několik desítek vrchlabských fanoušků, připojte se a pomozte našich klukům do dalšího kola play-off!

Související články