HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí ve čtvrtek přivítá Klášterec
Preview k zápasu

Vrchlabí ve čtvrtek přivítá Klášterec

12.02.2014
Raina Jarošová

Netradičně ve čtvrteční večer začne další kolo 2. hokejové ligy. V něm se na vrchlabském ledě střetnou domácí HC Stadion, proti němuž nastoupí HC Klášterec nad Ohří. Z prvního vzájemného boje vyšlo bodově lépe Vrchlabí, ačkoliv hráči zvítězili až v prodloužení 6:5. Tentokrát se však HC Stadion pokusí před domácími fanoušky získat všechny tři body, zápas začíná v 18 hodin.

Klášterec je s 39 body na 12. místě tabulky za dvanáct tříbodových výher, jednu výhru na nájezdy a jeden bodík si připsali za prohru v prodloužení. Hráči mají před sebou už pouze dvě utkání v základní části, v neděli doma přivítají Děčín a poslední kolo mají volno. V posledním zápase těsně vyhráli nad týmem z Milevska 2:1. Od poloviny základní části se jim však moc nedařilo, od 19. kola mají na kontě pouze čtyři výhry. Nejúspěšnějším střelcem kláštereckého týmu je Libor Řepík, který dokázal vstřelit 15 branek a na 16 přihrával. V zítřejším zápase může přidat další, ale proti vrchlabskému brankáři to nebude mít jednoduché.

Sestava týmu HC Klášterec nad Ohří z minulého kola:

Damašek (Tichý) – Loučka, Dostál, Štrach, Žižka, Pokorný, Mašek, Mála, Bečvář, Suk, Kalinovič, Jáchym, Řepík, Diviš, Toman, Schönauer, Toušek, Váňa

Vedení klubu

Předseda: Mgr. Vladimír Dvořák
Sekretář: Petr Mikeš
Místopředseda: Ing. Jiří Jaroš

Realizační tým

Hlavní trenér: Radek Nerad
Vedoucí mužstva: Stanislav Říha
Kustod, masér: Jan Šmejc

Informace o klubu

Rok založení: 1993
Klubové barvy: Modrá, žlutá

HC Stadion Vrchlabí má v tabulce lepší pozici. Stále se drží na pátém místě, na kontě má 54 bodů. V posledním odehraném kole hráči Vrchlabí podlehli na ledě prvního Sokolova těsně 2:3, zápas to byl ale vyrovnaný. Druhá polovina základní části je pro hráče více než uspokojivá, HC Stadion prohrál pouze jedno domácí utkání proti Táboru 3:6 a již zmíněný zápas venku se Sokolovem. Ostatní zápasy se hráčům vydařily na výbornou a další výhru mohou přidat již v zítřejším utkání. Nejvíce bodů za Vrchlabí nasbíral Martin Filip, který se trefil desetkrát a přihrál na 29 branek. Nejlepší střelci jsou pak Patrik Fořt a Tomáš Šťastný, oba mají na svém kontě shodně 13 branek.

Utkání začne ve čtvrtek v 18:00 v Elektromont aréně, kam vás všechny srdečně zveme. Opět jsou pro vás přichystané super ceny v soutěži Hod pukem, tentokrát mimo jiné můžete vyhrát lístky na ples Rádia Černá Hora. Konec základní části se blíží, pojďte podpořit naše hráče!