HC Stadion Vrchlabí – Horalé zajíždějí na led Jindřichova Hradce
Preview k zápasu

Horalé zajíždějí na led Jindřichova Hradce

24.01.2014
Raina Jarošová

Po minulém týdnu, kdy v sobotním zápase Vrchlabí podlehlo silnému Táboru před domácími fanoušky, tu máme další, tentokrát už 29. kolo. V něm se HC Stadion postaví proti týmu z Jindřichova Hradce. První vzájemný zápas dopadl lépe pro Vrchlabí, ačkoliv vyhrálo až na samostatné nájezdy.

Minulé kolo vrchlabskou tříbodovou jízdu ukončili hráči Tábora. V DD Elektromont aréně dokázali nad domácími zvítězit poměrem 6:3 a poprvé od 17. kola Vrchlabí nebralo žádné body. Stále se ale horalé drží na pátém místě v tabulce a celkově mají 48 bodů. Další body mohou přivézt z Jindřichova Hradce, kde je však čeká těžká bitva.

Sestava týmu HC Stadion Vrchlabí z minulého kola:

Jeschke – Vondráček, Hamerský, Poskočil, Pulec, Kolář, Lenoch, Provazník, Jakubec, Filip M., Fořt, Jirků, Šťastný, Filip D., Březina, Bláha, Gengel, Oppelt, Marek, Svoboda

KLH Vajgar je nyní na třináctém místě a na kontě má 32 bodů. V posledním odehraném kole, ve kterém Jindřichův Hradec zajížděl do Milevska, si ze soupeřova ledu odvezl dva body za výhru 3:2 v prodloužení. Od nového roku se Vajgaru daří, přišel pouze o bod v utkání proti Bílině a o bod v již zmiňovaném 28. kole. Vrchlabskému týmu má co vracet a bude se snažit vyhrát další, v pořadí by to bylo již šesté, utkání v řadě.

Sestava týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec z minulého kola:

Bláha - Procházka, Kolařík, Jasečko, Štěpán, Dvořák A., Pekárek, od 21. min. Popelka - Kocar, Voříšek, Dvořák Marek - Kotrla, Skokan, Mavrojanidis - Mazanec (od 12. min. Jasanský), Přibyl, Tomšík

Vedení klubu

Předseda představenstva: Mgr. Štěpán Poláš
Technický manažer: Ing. František Dvořák

Realizační tým

Hlavní trenér: Milan Kupka
Vedoucí mužstva: Josef Kuliš
Asistent trenéra: Luboš Voříšek
Kustodi: Milan Kešner, Václav Vondrus

Informace o klubu

Rok založení: 199
Klubové barvy: Žlutá, modrá a bílá

Zápas se odehraje od 18:00 na jindřichohradeckém stadionu. Fanouškům, kteří jedou podpořit naše kluky přímo na stadion, přejeme hlavně silné hlasivky!:-)