HC Stadion Vrchlabí – Soupeři Vrchlabí - HC Spartak Choceň
A Team

Soupeři Vrchlabí - HC Spartak Choceň

01.03.2013
Tomáš Pavlík

Dalším z trojky soků Vrchlabí v kvalifikaci je HC Spartak Choceň. Stadion se utkal s tímto týmem už v létě v rámci Metuje Capu. Úspěšnější byl Spartak, který zvítězil na vlastním ledě 5:3

Spartak je v kvalifikaci zástupcem pardubického kraje. Jak již bylo řečeno, oba týmy se utkaly už v létě v Metuje Cap. Nejen že Spartak dokázal porazit Stadion, on dokonce skončil na prvním místě tohoto přípravného turnaje

.

Tamní krajská liga se hraje na tři části a ten, kdo skončí po té třetí na prvním místě, má šanci zabojovat v kvalifikaci. Letos je to právě Choceň, která dokázala suverénně vítězit ve všech a v pohodě si připsala prvenství v pardubické krajské lize.

Choceň je považována s Vrchlabím za favority kvalifikace a souboje s ní by měly být nejvíce atraktivní a nejvyrovnanější. I trenér Ivan Houda uvedl pro idnes.cz: "Nejtěžším soupeřem by měla být Choceň."

První utkání se hraje na Pardubicku, kam Vrchlabí zajíždí v pátek 8. března. Ve vrchlabské Elektromont aréně se pak bude hrát 17. března od 17 hodin.

Ve vrchlabském dresu se už neobjeví trojice Lochman, Urban, Weiss.