HC Stadion Vrchlabí – Druhé kolo začíná
A Team

Druhé kolo začíná

20.01.2013
Jana Poskerová

Na soupeře, který proti Stadionu nastoupí do druhého kola play off, si tým musel počkat do čtvrtého zápasu. Nové Město nakonec Jičín porazilo a přijede tedy 27.1. do Vrchlabí k prvnímu zápasu. Souboj začne v 17,00 hodin.

V prvním kole play off byla Stadionu soupeřem Jaroměř, která se umístila jako sedmá. V prvním kole play off se hrálo na tři vítězné zápasy a hráči Vrchlabí zvládli vítěznou sérii na jeden zátah. Na zápasy porazili celek Jaroměře 3:0 (4:3, 6:3, 5:2). Druhé kolo play off začalo 27.1.2013. Děkujeme všem fanouškům za podporu a zveme je na další domácí zápasy, první bude 27.1.1, třetí zápas druhého kola play off se odehraje 3.2.2013 od 17,00 hodin. Dle statistik hokejové svazu je vrchlabský zimní stadion nejnavštěvovanějším hokejovým stánkem v kraji. Jen v základním kole shlédlo domácí hokejové zápasy 7024 diváků, na pomyslném druhém místě je Hronov se 4735 diváky a pak Trutnov, kde se na hokej přišlo podívat 3837 diváků.

Velmi dobře si ve svých kategoriích vedou také hráči HC Krkonoše. Nejmenší kategorie se od nového roku přesunuly na velký led, úspěšně kráčí sezonou mužstvo dorostu. Kromě hokejových úspěchů, nafotily mládežnické kategorie ve spolupráci s A týmem historicky první kalendář, který je k dostání v prodeji fans. Podrobnější informace o mládežnických kategoriích připravujeme.

Nezahálí ani školička bruslení, která se rozrostla o spolupráci s místními mateřskými školami. Děti z MŠ využívají led v dopoledních hodinách pod odborným vedením trenérů. Nechybí také bruslení pro školy.

Na začátku jarních prázdnin, tedy 2.2.2013 pořádá HC Stadion Vrchlabí Maškarní rej na bruslích. V čase 14-16 si můžete přijít zabruslit, masky mají vstup zdarma, na ledě na ně čekají soutěže s drobnými odměnami.

Všichni věříme, protože vítězí ten, kdo věří, že dalším soupeřem Stadionu bude HC Trutnov, v tom případě se pak fanoušci vrchlabského hokeje můžou těšit na utkání starých gard. O podrobnostech budeme včas informovat.

Abychom nezapomněli: Modré peklo se musí podpořit a proto nyní pořídíte modré trička HC Stadion Vrchlabí za akční cenu 101 Kč. Pokud si zakoupíte dres, pak automaticky obdržíte minidres vrchlabských hokejistů. Nezapomeňte tedy navštívit prodejnu fans.