HC Stadion Vrchlabí – Odchody z A-týmu
A Team

Odchody z A-týmu

07.05.2024
Lucie Horčičková

Jiří Jakubec přináší informace k odchodům z A-týmu.

Loňská sezóna už je dávno za námi a v pondělí 6.5. nám začala nová. Sezóna začíná tradičně tou částí, která je snad u všech hokejistů méně populární, a tou je letní příprava. V souvislosti se začátkem nové sezóny vám nejprve přinášíme informace o odchodech z našeho týmu.

Začneme u realizačního týmu. Ten opouští Radoslav Svoboda, který naskočil do loňské sezóny po odchodu Tomáše Jirků a měl na starosti především defenzivu. Nebylo jednoduché naskočit do rozjetého vlaku, ale Radek to zvládnul skvěle. Tímto Radkovi děkujeme za odvedenou práci.

Již v průběhu loňské sezóny ukončil svou činnost Denis Vacek a pokračovat u nás nebude.
Z obránců odchází David Sýkora, který by měl působit ve vyšší soutěži, a to v SC Kolín, kde již nastupoval i v průběhu loňské sezóny.
Dále v našem týmu končí dvojice Lukáš Abrahám a Jan Boukal. S Lukášem jsme byli spokojeni, ale věk nelze zastavit a věříme, že dokážeme tým doplnit o mladší obránce s větší perspektivou. Pro Honzu byla loňská sezóna premiérová v seniorském hokeji. Snažili jsme se mu dát dostatečný prostor v zápasech, ale Honza se rozhodl, že pro letošní sezónu dá přednost Hronovu.
Z útočníků do letošní sezóny zatím nepočítáme jen s Albertem Cermanem, který by měl ze studijních důvodů odejít do zahraničí.

Všichni výše uvedení hráči se podíleli na úspěšné loňské sezóně, a proto jim patří poděkování za odvedenou práci pro náš tým a celý klub.
Zároveň všem přejeme hodně úspěchů v jejich dalším hokejovém i osobním životě.

Již brzy vás budeme informovat o dalších změnách v našem týmu.