HC Stadion Vrchlabí – Pojďte oslavit hokej s CZECHICEHOCKEY.TV!
Fanoušci

Pojďte oslavit hokej s CZECHICEHOCKEY.TV!

27.02.2023
Lucie Horčičková

V sobotu 4. března se pozornost všech příznivců českého hokeje bude soustředit do Karviné, kde se uskuteční historicky první Den hokeje v Česku.

Akce, na které se sejdou fanoušci všech věkových kategorií, aby společně poznali krásu svého oblíbeného sportu, a která spojí řadu nejrůznějších hokejových zážitků, bude zahrnovat NHL Global Fan Tour s interaktivními prvky, tréninky dovedností pro mládež, e-game soutěže, online trenérský seminář pro trenéry mládeže sponzorovaný NHL, ČSLH a Asociací trenérů NHL, na kterém se představí trenéři z nejlepší ligy světa. V neposlední řadě se zde budou také prezentovat zástupci místní komunity, škol a mnoho dalšího.

A proto na oslavu tohoto velkého dne nabízí czechicehockey.tv po celý den HOKEJ ZDARMA! V sobotu 4. března je Czechicehockey.tv otevřena všem a bude obsahovat celkem přes 75 zápasů z 2.ligy, extraligy juniorů a mládežnických soutěží.

Součástí bude také mládežnický turnaj, kterého se zúčastní 4 týmy z regionu, které odrážejí tradici toho, jak se hraje hokej v Moravskoslezském kraji.

A na závěr si také nenechte ujít zápas, ve kterém se proti sobě postaví lokální hokejové legendy a národní legendy a bývalí hráči NHL. Přenos začíná v 16:00 živě z karvinské arény!

Czechicehockey.tv je hrdá na to, že je součástí hokejového dění v České republice a tohoto velkého dne se již nemůžeme dočkat.

BUĎTE U TOHO S NÁMI, JIŽ 4. BŘEZNA!