HC Stadion Vrchlabí – Na vrchlabský led přijedou Benátky
Preview k zápasu

Na vrchlabský led přijedou Benátky

08.11.2022
Raina Tomanová

HC Stadion Vrchlabí se po dvou zápasech venku představí zase na domácím ledě. Tentokrát na něm přivítá Benátky nad Jizerou, které jsou v tabulce o dost níž, než vrchlabský celek. V posledních zápasech ale oba týmy body získaly a bude se tak jednat o napínavý zápas.

HC Benátky nad Jizerou v posledních dvou zápasech dokázaly bodovat a nejinak tomu budou chtít i na vrchlabském ledě. Proti Chebu sice zvítězily pouze o jedinou branku, ale na výhru to stačilo. Proti Ústí Benátky padly až v prodloužení, v zápase předtím se jim nedařilo proti Kobře Praha. Naopak ale osm gólů vstřelili hráči Benátek v utkání proti Řisutům. Podaří se jim navázat na bodovou sérii? V tabulce jim patří až 11. místo, na kontě mají pouze 15 bodů.

Poslední zápasy
Cheb – Benátky n. J. 1:2
Benátky n. J. – Ústí n. L. 3:4 pp.
Benátky n. J. – Kobra Praha 1:5
Řisuty – Benátky n. J. 2:8
Příbram – Benátky n. J. 5:3

HC Stadion Vrchlabí v posledních pěti zápasech získal 13 bodů a v tabulce mu aktuálně patří 5. místo, s celkovým počtem 29 bodů. Na začátku sezony to však vypadalo, že bude Vrchlabí ve spodní části tabulky. Naposledy se mu podařilo zvítězit nad Mostem, i když to po první třetině bylo nerozhodně. Nakonec ale Vrchlabí zvítězilo rozdílem dvou branek. Předtím si poradil také s Děčínem, Pískem nebo Táborem. Klopýtnul akorát s Jabloncem, který vyhrál v prodloužení.

Poslední zápasy
MOSTEČTÍ LVI – Vrchlabí 4:6
Děčín – Vrchlabí 3:6
Vrchlabí – Písek 5:2
Vrchlabí – Jablonec 2:3 pp.
Tábor – Vrchlabí 0:5

Vzájemné zápasy
2022 Vrchlabí – Benátky n. J. 3:1
2021 Benátky n. J. – Vrchlabí 2:3 pp.
2021 Vrchlabí – Benátky n. J. 2:0

Kanadské bodování Vrchlabí
1. Ondřej Chrtek 7+12
2. David Chalupa 9+9
3. Patrik Urban 4+10

Kanadské bodování Benátky n. J.
1. Kamil Bříška 7+12
2. David Šafránek 10+7
3. Jan Stehlík 3+9

Neproduktivnější obránci
Vrchlabí: Tomáš Perička 0+7
Benátky n. J.: Martin Tondr 3+5

Statistiky brankářů
Vrchlabí: Denis Vacek 3.36 prů. na záp.
Roman Krinwald 1.33 prů. na záp.
Benátky n. J.: Martin Sejpal 4.02 prů. na záp.
Tomáš Sajdl 2.44 prů. na záp.

K tomuto utkání jsme si pro vás připravili oblíbenou TIPOVACÍ SOUTĚŽ, ve které si můžete zasoutěžit o balíček od HC Stadionu.
• Na diskusním fóru, nebo Facebooku, můžete tipovat střelce prvního gólu a stav utkání po základní hrací době do středy 9.11.2022 do 18:00.
• Začátkem příštího týdne budou vylosováni dva výherci (jeden, který správně tipne střelce prvního gólu a jeden, který trefí výsledek utkání po základní hrací době).