HC Stadion Vrchlabí – Dynamo buduje širší kádr pro Vrchlabí
A Team

Dynamo buduje širší kádr pro Vrchlabí

06.05.2022
Lucie Horčičková

Pardubický klub dále pokračuje v budování kádru na nový ročník, a to i s ohledem na rozvoj mladých hráčů, kteří by měli, díky spolupráci s naším klubem, nastoupit za Vrchlabí.
Jiří Jakubec tak přináší nové informace k našemu A-týmu.

Jak jsem již avizoval, tak letos by spolupráce s Dynamem měla být ještě užší než v letech předchozích. Prvním opravdu velkým jménem, které pomůže vyztužit naši obranu je Jan Zdráhal. Tento třicetiletý rodák ze Dvora Králové posledních 11 sezón střídavě naskakuje v Extralize a Chance lize .Již v loňské sezóně působil v našem týmu a ve 12 zápasech zaznamenal úctyhodných 10 kanadských bodů. V našem týmu by měl svými hokejovými i lidskými zkušenostmi vychovávat mladé kluky. Na spolupráci s Honzou se těšíme.

Další jméno do obrany je Vít Kaštánek. Je to loňský junior, který se prezentoval výbornými výkony v juniorce a naskočil i do extraligy.

Mladíci, kteří posílí náš útok, jsou Robin Kaplan a Michal Rouha.
Robin Kaplan se v loňské sezóně výrazně prosadil v pardubické juniorce a předchází ho pověst velice šikovného a velice pracovitého hráče. Měl by u nás dostat adekvátní prostor a nastartovat tak svoji seniorskou kariéru.
Michal Rouha již vloni naskakoval za Litoměřice, kde odehrál 35 utkání, ve kterých posbíral 5 kanadských bodů. Je to juniorský reprezentant, který bude bojovat o odložený srpnový světový šampionát U20.

Odkaz na článek HC Dynamo Pardubice: Nové smlouvy, návraty i dravé mladí. Dynamo buduje širší kádr