HC Stadion Vrchlabí – Přání do nového roku
Tiskové zprávy

Přání do nového roku

01.01.2022
Lucie Horčičková

Sportovní manažer klubu Jiří Jakubec přináší několik několik slov k novému roku………

Vážení příznivci vrchlabského hokeje ,

tímto vám všem přejeme do roku 2022 především pevné zdraví, dostatek úspěchů a mnoho hezkých sportovních zážitků.

Tato sezóna je velice specifická, podobně jako ta loňská. Co se týká mládežnického hokeje, tak letos probíhá sportování dětí mnohem lépe než vloni. Sice s různými omezeními, ale sportovat a hýbat se mohou všechny děti a zájem o bruslení a mládežnický hokej je ve Vrchlabí stále vysoký. Doufáme a přejeme si, aby tento trend pokračoval a veškerá omezení se postupně pouze zmenšovala.

S naším A-týmem také prožíváme sezónu, kterou jsme si představovali trochu jinak. V loňské sezóně naši příznivci a fanoušci nemohli být s námi na stadionu v podstatě vůbec, a tak jsme předpokládali, že si to letos vynahradíme a budeme si společně užívat prvoligový hokej. Bohužel realita je taková, že díky okolnostem velké množství lidí a také našich příznivců změnilo své chování a Vrchlabí tak neprožívá žádnou prvoligovou euforii. Navíc sportovně jsme po velice dobrém začátku aktuálně zapluli do herně i výsledkově horšího období. Stále se učíme, jak to ve vyšší soutěži chodí a věříme, že spolu tuto sezónu zvládneme ukončit úspěšně.

Děkujeme všem partnerům včetně Aleše Cermana a Petra Dědka, partnerskému klubu HC Dynamo Pardubice, městu Vrchlabí, všem lidem, kteří se starají o chod klubu a především vám, věrným příznivcům, že nám umožňujete dělat mládežnický i dospělý hokej na takovéto úrovni.