HC Stadion Vrchlabí – Pro další body do Benátek? Vrchlabí může zvítězit počtvrté v řadě
Preview k zápasu

Pro další body do Benátek? Vrchlabí může zvítězit počtvrté v řadě

02.11.2021
Raina Tomanová

K dalšímu utkání zajedeme do Benátek nad Jizerou, se kterými Vrchlabí odehrálo první kolo letošní sezony. HC Stadionu se v něm dařilo a zvítězil díky dvěma brankám. Soukup navíc udržel čisté konto. Podaří se krkonošskému týmu zvítězit i ve druhém vzájemném utkání?

Vrchlabí po sérii tří výher poskočilo v tabulce o dvě místa a je na šesté příčce s 28 body. Poslední tři odehraná utkání se HC Stadionu povedla. Ve Frýdku-Místku zvítězil poměrem 5:1, doma proti Havířovu stačily na výhru dvě branky a v Ústí nad Labem zvládnul samostatné nájezdy a domů si odvezl dva body za vítězství 4:3. Pokud zvítězí i v Benátkách, prodlouží vítěznou sérii.

Benátky nad Jizerou jsou v tabulce na místě patnáctém a na kontě mají pouze 18 bodů. Mezi soupeři je propastný rozdíl. V posledním odehraném utkání sice Benátky zvítězily nad Přerovem, v zápasech se jim ale spíše nedaří. Nestačily na Porubu, Vsetín ani Jihlavu. Podaří se jim překvapit svého soupeře a znovu navázat na vítěznou šňůru, ve které braly body čtyřikrát za sebou?

Zápas se odehraje na ledě Benátek nad Jizerou ve středu 3. listopadu od 17:30.