HC Stadion Vrchlabí – Ke druhému zápasu zajíždíme do Kolína
Preview k zápasu

Ke druhému zápasu zajíždíme do Kolína

14.09.2021
Raina Tomanová

Úvod sezony se HC Stadionu vydařil. V prvním zápase porazil na domácím ledě Benátky nad Jizerou dvěma brankami a zajistil si tak první tři body. Další může přidat v Kolíne, kam se Vrchlabí vydá ve středu.

HC Vrchlabí prošel přípravou s několika přešlapy, ve výsledku se ale povedla hráči byli připraveni vrhnout se do ostrých zápasů. První kolo se odehrálo na stadionu ve Vrchlabí a domácí hráči přivítali HC Benátky. V první třetině padly hned dvě branky do hostující sítě, ale v dalších částech už gól nepadl. Soukup si tak připsal první nulu a celý tým první tři body.

Kolín k prvnímu utkání zajížděl na led Přerova. Tam se bohužel neprosadil ani jednou, naopak čtyři branky dostal. I tady se tak objevila nula. Kolín v přípravě bohužel zvítězil jen ve třech utkáních, a to proti Hradci, Benátkám a pražské Slavii. Jestli se jim povede zvítězit nad soupeřem z Vrchlabí, uvidí diváci ve středu.

Zápas se odehraje ve středu 15. září od 18. hodin na kolínském zimním stadionu. Kolín máme skoro za rohem, přijeďte své hráče podpořit v honbě za dalšími body.