HC Stadion Vrchlabí – Ve čtvrtek ve Vrchlabí přivítáme HC Slavia Praha
Preview k zápasu

Ve čtvrtek ve Vrchlabí přivítáme HC Slavia Praha

11.08.2021
Vendula Sahánková

Ve čtvrtečním přípravném zápase dorazí do Krkonoš pražská Slavia. V uplynulé sezóně je vzájemné skóre vyrovnané. V prvním společném zápase, který se odehrál 26.9. v Praze, vyhráli domácí na samostatné nájezdy. V druhém, odehrávajícím se na vrchlabském zimním stadionu, došlo k prodloužení, ve kterém vítězství získali vrchlabští rukou Heřmana.

Slavia má v tuto chvíli za sebou dva přípravné zápasy. V prvním vyhráli nad HC Sparta Praha v poměru 5:2. O branky se zasloužili Všetečka, Poletín, Brož a dvakrát Kružík. Zápas byl přehlídkou pražských "S", oba celky se na začátku sezóny řádně předvedly, ale vítězství může být jen jednoho.

V druhém přípravném zápase se pražským nadále dařilo, porazili HC Stadion Litoměřice 4:2. Skóre zápasu sice otevřeli litoměřičtí, ale pražstí na odezvu nenechali moc dlouho čekat a postupně náskok navyšovali. Znovu skóroval Poletín, Kružík a Všetečka, poslední branku vstřelil Doležal.

Vrchlabští v tuto chvili za sebou mají tři přípravné zápasy. V prvním podlehli Benátkám nad Jizerou 1:3, v druhém vyhráli nad ústeckým Slovanem a ve třetím se jim zadařilo porazit kolínské Kozly.

Zápas se odehraje ve čtvrtek 12.8. od 18hod. Těšíme se na vás na zimním stadionu či u online přenosu, kterým vás tradičně provede Jan Přikryl.