HC Stadion Vrchlabí – Do Krkonoš míří kolínští Kozlové
Preview k zápasu

Do Krkonoš míří kolínští Kozlové

09.08.2021
Vendula Sahánková

V dalším přípravném zápasu se utkají vrchlabští s Kolínskými kozly. V minulé sezoně se potkali v prosinci na ledě Kolína, kde domácí vyhráli 3:2 zásluhou branek dvou branek Davida Šafránka a jedné Dominika Zumra, a v březnu na vrchlabském ledě, odkud odjeli s porážkou domů kolínští a to díky brankám Pavla Mrni, Davida Chalupy, Tomáše Nouzy, Ondřeje Chrtka a Ondřeje Matýse.

V prvním přípravém zápase vrchlabští podlehli HC Benátky nad Jizerou. Na domácím ledě byl zápas zpočátku vyrovnaný, první branka zápasu padla až ve 40. minutě. Hosté se dostali do vedení 0:3 a až minutu před koncem snížil skóre Pavel Mrňa.

V druhém zápase do Krkonoš dorazil celek z Ústí nad Labem a již od začátku bylo jasné, že domácí si svou šanci nenechají ujít. Skóre otevřel Tomáš Kaut v 18. minutě a až do konce zápasu branky do ústecké branky jen přibývaly. Necelé tři minuty před koncem vstřelil jedinou branku severočechů Jiří Severa.

První přípravný zápas pro kolínské se odehrál na domácí půdě, kdy k nim dorazil partnerský Mountfield HK. Domácí si vedli dobře, hradečtí odjížděli s porážkou. V první třetině se o první branku zápasu postaral Dominik Sklenář. Ve druhé třetině se již viděli kolínští v šatnách, když jim osm vteřin před koncem třetiny vstřelil branku Jaroslav Kašpar. Ale nenechali se zahanbit a svému partnerskému celku vstřelili v poslední třetině druhý gól kapitán David Šafránek.

Tento přípravný zápas se odehraje v úterý 10. srpna 2021 od 18hod. Těšíme se na vás na zimním stadionu či u online přenosu, jímž vás provede Jan Přikryl.