HC Stadion Vrchlabí – První přátelák odehrajeme před domácími diváky
Preview k zápasu

První přátelák odehrajeme před domácími diváky

02.08.2021
Raina Tomanová

První letošní přátelský zápas odehraje HC Stadion Vrchlabí proti Benátkám nad Jizerou. I pro ně to bude první ostřejší zkouška na ledě. První seznámení čeká nové hráče, které v přípravě čeká ještě několik zkoušek.

Vrchlabí se v přípravě představí celkem devětkrát, jako první soupeř se představí Benátky. Následují soupeři jako Slavia, Ústí nad Labem nebo Kolín. Poslední přípravu odehrají na konci srpna proti Hronovu.

Po několika sezonách bude letošní ročník sestupový, což znamená, že se všechny týmy budou snažit o to více dát dohromady a sehrát se, aby mohly figurovat na vyšších příčkách. Benátky bude letos řídit triko Jiruš, Nečas a Stejskal. Benátky mají na seznamu zatím jeden přátelských zápasů.

Od začátku přípravy na ledě se k vrchlabskému týmu připojili také pardubičtí hráči. Mezi ně patří Štěpánek a Nečas jako brankáři, Oliva a Jelínek jako obránci a mezi útočníky se představí Zeman a Machač. Tito nováčci se představí tento týden na ledě. Další posily by měly přijít příští týden.

Přípravné utkání se odehraje na vrchlabském ledě od 18.hodin. Je nutné s sebou mít negativní test na koronavirus, potvzení o očkování nebo o prodělání nemoci.