HC Stadion Vrchlabí – Kdo si vezme další bod v play-off?
Preview k zápasu

Kdo si vezme další bod v play-off?

24.03.2021
Vendula Sahánková

Po třech zápasech se vedení ujmul VHK ROBE Vsetín, ale šance pro vrchlabský celek stále je. Podaří se jim srovnat skóre ve středečním zápase?

První zápas byl zpočátku v rukou domácích, hosté ale dokázali postupně srovnat skóre. Vítězství si tak vrchlabští pojistili až v prodloužení, kdy se necelých šest minut po začátku hry trefil Patrik Urban. V prodloužení se hostům nevedlo již od počátku, kdy si nedokázali přesně přihrát a puk tak častěji putoval na hokejkách domácích. V první výraznější střele proti Gábovi se prosadl Pavel Mrňa, ale puk skončil vsetínskému brankáři v náručí. Soukup musel použít lapačku po střele Štacha, vzápětí proti Gábovi šel Machač. A Patrik Urban využil přesilové hry po vyloučení Kucharczyka a ukončil skóre výhrou domácích.

Druhý zápas se vrchlabským nevedl již od začátku, kdy nejprve byl vyloučen David Chalupa a hosté se již chystali otevřít skóre, ale to se jim povedlo až vteřinu před koncem třetí minuty, kdy Soukupa překonal Adam Zeman. Zbytek první třetiny se nesl v duchu opatrné hry a oba týmy si dávali pozor na chyby. V druhé třetině přišlo několik dalších přesilových her, ale ani jedna strana je nedokázala využít. A na začátku třetí třetiny si hosté pojistili výhru brankou Adama Zemana. Vrchlabští i vsetínští strávili mnoho dalších minut na trestné lavici, ale skóre se již do konce zápasu nezměnilo.

Třetí zápas se již odehrál na vsetínském zimním stadionu Na Lapači. První třetina byla v jasné dominanci vrchlabských, kdy na začátku dvanácté minuty prostřelil Málka Patrik Urban a v patnácté minutě dorazil puk do branky Filip Koffer. V druhé třetině se ale štěstí obrátilo na druhou stranu a vsetínští se rozehráli do tempa, kdy postupně vstřelili tři góly a dostali se tak do vedení. To si pojistili ve třetí třetině, kdy další dvě branky vstřelili Daniel Klímek a Jan Berger.

Komu se lépe povede ve čtvrtém zápase? Srovnají vrchlabští skóre nebo zůstane bod ve Vsetíně? Na tyto otázky se dozvíme odpověď dnes od 17:30, sledujte zápas online či na HokejkaTV.