HC Stadion Vrchlabí – Doma se představíme proti Šumperku
Preview k zápasu

Doma se představíme proti Šumperku

02.03.2021
Raina Tomanová

Do konce základní části zbývají už jen tři kola, dvě z nich odehraje Vrchlabí na domácím ledě. Nejdříve se představí proti Drakům ze Šumperka, které HC Stadion porazil na začátku prosince poměrem 6:1.

Šumperk má na kontě 24 bodů a je na předposledním místě tabulky. Dračí sezona je z větší části plná proher, i když poslední zápas odehraný proti Kolínu pro ně dopadl dobře a zvítězili poměrem 5:2. Od Sokolova ale pět branek dostali a sami se neprosadili ani jednou. Pro Draky bude zápas s Vrchlabím poslední venkovní utkání.

Vrchlabskému celku se daří, aktuálně je na čtvrtém místě v tabulce s 59 body. Na první Kladno ztrácí šest bodů, na třetí Jihlavu pouze dva. V následujících kolech ho čekají ještě kolínští Kozli a také Kladno, se kterým to bude velmi těžký zápas. Proti Šumperku byl HC Stadion úspěšný již na začátku prosince, kdy vyhrál poměrem 6:1 a určitě by byl tým rád, kdyby i druhý zápas přinesl tři body. Také Vrchlabí se nepodařil zápas proti Sokolovu, z jehož ledu odjíždělo s prohrou 4:6.

Zápas se odehraje na vrchlabském zimním stadionu ve středu 3. března od 16:00.