HC Stadion Vrchlabí – Na domácím ledě přivítáme Benátky nad Jizerou
Preview k zápasu

Na domácím ledě přivítáme Benátky nad Jizerou

15.02.2021
Raina Tomanová

Po více než týdenní "repre" pauze se HC Stadion znovu vydá na led, tentokrát proti soupeři z Benátek. Benátky na svém ledě zvítězily 21. listopadu nad Vrchlabím těsným poměrem 2:1, druhý vzájemný zápas tak budou chtít vrchlabští získat na svojí stranu.

Benátky se pohybují na hraně postupu do předkola play off, aktuálně jsou se 38 body na 13. místě. V posledním odehraném zápase se jim nedařilo proti Drakům ze Šumperka, na domácím ledě prohrály 1:3. Dařilo se jim ale proti Sokolovu, který porazily na domácím ledě 6:4 a také poslední lednový zápas vyhrály - proti Kadani opět doma zvítězily 4:1. Na venkovní led zajíždí Benátky poprvé od 27.1.

HC Stadion Vrchlabí dominuje tabulce s 53 body. Stejný počet bodů má i Jihlava a Kladno. Z pěti posledních odehraných zápasů má HC Stadion bilanci tří tříbodových výher a dvou porážek. Před reprezentační pauzou nestačil vrchlabský celek na tým z Prostějova, když na ledě soupeře prohrál 1:4. Předtím se mu ale dařilo proti Kladnu, které Vrchlabí porazilo 4:2. Poté proti Třebíči HC Stadion prohrál výsledkem 2:5, ale utkání předtím stejným výsledkem vyhrál nad Sokolovem.

Zápas se odehraje ve středu 17.února na vrchlabském zimním stadionu od 16:00.