HC Stadion Vrchlabí – V sobotu zajíždí Vrchlabí do Třebíče
Preview k zápasu

V sobotu zajíždí Vrchlabí do Třebíče

28.01.2021
Raina Tomanová

Poslední lednový zápas se odehraje na třebíčském ledě. Vrchlabí tam zajíždí k 25. kolu. Oba soupeři se již v této sezoně setkali, Vrchlabí odešlo se třemi body za výhru 4:2. HC Stadion je aktuálně na prvním místě v tabulce s 50 body, Třebíč se usadila na místě pátém a na kontě má 46 bodů.

HC Stadion Vrchlabí od začátku roku jede na vítězné vlně. Kromě klopýtnutí 11. ledna proti Vsetínu, na který nestačil poměrem 2:3, se mu daří a proto mu zaslouženě patří první místo. Ve středu porazil díky první třetině Sokolov 5:2, proti Frýdku-Místku se zaskvěl devíti brankami. Jeden bod sebraly Litoměřice, které prohrály v samostatných nájezdech a v následujícím utkání proti Slavii získal HC Stadion dva body za výhru v prodloužení.

Horácká Slavia Třebíč je na pátém místě a také má za sebou vítěznou sérii několika zápasů. V posledním odehraném si poradili s Šumperkem, na jehož ledě zvítězila poměrem 8:2. Naposledy Třebíč prohrála na začátku ledna, kdy na domácím ledě nestačila na Prostějov. Který tým dokáže prodloužit vítěznou sérii?

Zápas se odehraje na zimním stadionu v Třebíči v 16:30.